Whatsapp versterkt de gezinsband!

whatsapp gezin

Hoewel je veel enge verhalen hoort over de effecten van smartphones, social media en schermpjes in het algemeen is er nu toch positief nieuws aan de horizon : )

Want whatsapp schijnt goed te zijn voor de gezinsband!

Lees er alles over op mijn blog Het Moederfront.

Kan jij je wat voorstellen bij positieve effecten van Whatsapp?

Comments

 1. Niet dat het de band versterkt. Dat geloof ik niet zo..

 2. Het kan in sommige situaties (zoals met ernstige ziekte) best handig zijn, maar ik hoef geen deel uit te maken van whatsapp-groeenp. Ik was er onlangs ook aan een toegevoegd, maar toen ik wist dat alles oké was, heb ik hem verlaten. Ik wil alle (onzin)berichtjes van iedereen, incl. die van mij geheel onbekende mensen, niet lezen.
  Later hoor je dat meer mensen dat eigenlijk wel wilden, maar niet goed durfden.

  http://www.shainablogt.blogspot.nl

 3. Voor mij heeft whatsapp heel grote positieve effecten.
  Omdat ik fysiek niet altijd in orde ben is het voor mij erg lastig om met mensen af te spreken. Whatsapp houdt me met alle mensen waar ik om geef in contact! Het heeft contacten en vriendschappen echt verdiept.
  Waar telefoneren best veel energie kost, geldt dat voor whatsapp niet.
  Zo heb ik een goede vriendin die ik, door ons beider omstandigheden (gezinnen, fysieke omstandigheden, lange afstand etc) maar een paar keer per jaar zie.
  Maar we spreken elkaar elke avond via whapp. Zo delen we lief en leed!

 4. whatsapp is handig app

 5. Eigenlijk vind ik face to face contact wel fijner. Vooral binnen 1 huis. Voor de rest is hef een erg handige app en blijf je heel makkelijk met iedereen verbonden.

 6. Ik denk ook dat je makkelijke in contact blijft, ook binnen het gezin. Hier zijn de meiden nog te jong om zelf WhatsApp te hebben, maar ik denk dat we het in de toekomst zeker zullen gebruiken

 7. Tsja, ik heb tegenwoordig sowieso weinig contact met mensen… En daarbij wil ik zo graag van WA af. Telegram is zoveel fijner. 🙂

 8. Ik vind het ook ideaal en erg fijn! Wij hebben een groep met de familie en zo kunnen we toch dingen van elkaar meemaken. Ook al zien we elkaar niet vaak

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: