Whatsapp versterkt de gezinsband!

whatsapp gezin

Hoewel je veel enge verhalen hoort over de effecten van smartphones, social media en schermpjes in het algemeen is er nu toch positief nieuws aan de horizon : )

Want whatsapp schijnt goed te zijn voor de gezinsband!

Lees er alles over op mijn blog Het Moederfront.

Kan jij je wat voorstellen bij positieve effecten van Whatsapp?

12 Responses to Whatsapp versterkt de gezinsband!

 1. Het kan in sommige situaties (zoals met ernstige ziekte) best handig zijn, maar ik hoef geen deel uit te maken van whatsapp-groeenp. Ik was er onlangs ook aan een toegevoegd, maar toen ik wist dat alles oké was, heb ik hem verlaten. Ik wil alle (onzin)berichtjes van iedereen, incl. die van mij geheel onbekende mensen, niet lezen.
  Later hoor je dat meer mensen dat eigenlijk wel wilden, maar niet goed durfden.

  http://www.shainablogt.blogspot.nl

 2. Voor mij heeft whatsapp heel grote positieve effecten.
  Omdat ik fysiek niet altijd in orde ben is het voor mij erg lastig om met mensen af te spreken. Whatsapp houdt me met alle mensen waar ik om geef in contact! Het heeft contacten en vriendschappen echt verdiept.
  Waar telefoneren best veel energie kost, geldt dat voor whatsapp niet.
  Zo heb ik een goede vriendin die ik, door ons beider omstandigheden (gezinnen, fysieke omstandigheden, lange afstand etc) maar een paar keer per jaar zie.
  Maar we spreken elkaar elke avond via whapp. Zo delen we lief en leed!

 3. Ik denk ook dat je makkelijke in contact blijft, ook binnen het gezin. Hier zijn de meiden nog te jong om zelf WhatsApp te hebben, maar ik denk dat we het in de toekomst zeker zullen gebruiken

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.