15 Responses to Lezen opent nieuwe werelden

  1. Nou en of! Ik las al voordat ik kon lezen, zeg maar. šŸ™‚ Hoe mensen kunnen leven zonder boeken is mij echt een raadsel. Soms is er even wat minder leesdrift, maar er gaat geen dag voorbij of ik heb een boek (nu vaak een e-book) in mijn handen.

  2. Mm, ik wilde eigenlijk je bericht over je dochter lezen maar ik krijg,page doesn t exist, of can t be found. Ik heb dat wel vaker. Misschien kun je een x bij bloggen en loggen beschrijven waar dat aan ligt enzo?

  3. Ik lees 2 tot 5 boeken per week, fictie en non fictie. Ik ben al ruim 60 jaar lid van ‘n bibliotheek. Boeken kopen doe ik de laatste jaren zo weinig mogelijk omdat mijn boekenkasten overvol waren.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.