15 Responses to Leuk jasje met korting

  1. Prima combi die schoenen en dat jasje. Ik houd wel van jongelui die niet voor de laatste mode gaan maar een eigen smaak hebben/ontwikkelen.
    Mijn jongste twee meiden verschilden enorm. De ene was een wandelend kostschoolmeisje en later zo’n net secretaresse typetje, de andere was wild en liep het liefst in punk/zwart/kapotte kleren, liefst tweedehands en blote voeten.

  2. Uitverkooptijd. Tijd om je slag te slaan. Heerlijk. Je blogs gaan altijd over voordeeltjes. Zijn er wel eens echt dure aankopen geweest?

    Op mijn blog beperk ik me vaak tot de voordelige dingen, want dat past binnen de titel van mijn blog. Toch koop ik ook duur, mijn voeten eisen kwaliteit schoenen. Dat kost wat. Ik koop graag dure jassen. Die gaan lang mee. Maar ik ben ook te porren voor tweedehands kwaliteit. Alhoewel ik liever in de winkel koop.

    Met een moestuin en een noot, kom ik weinig meer in winkels.
    Consuminderen recently posted…Mensen in de zware beroepen niet hun pensioen halenMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge