Laura Ashley blue/pink ditsy dress

Posted juli 14, 2017 in Huishoudelijke beslommeringen / 17 Comments

laura ashley jurkje

Als ik hard gewerkt heb, mag ik van mezelf zo nu en dan een uitstapje maken naar ebay.co.uk. Daar kocht ik voor 10 Engelse ponden bovenstaand jersey jurkje. Vandaag kreeg ik bericht dat het op de post is gedaan.

Laura Ashley blue/pink ditsy dress: daarom

Het jurkje voldoet aan al mijn voorkeuren:

 • Jersey, dus zit lekker
 • Bloemetjes er op
 • Niet te kort
 • Niet te laag uitgesneden
 • Favoriet materiaal: viscose met elasthan

Nu maar hopen dat het leuk staat!

Wat vind jij van jurken?


17 responses to “Laura Ashley blue/pink ditsy dress

 1. VeggieMo

  Wat een leuk jurkje!
  Ik heb nog nooit tweedehandskleding op ebay of ergens anders online gekocht. Met mijn lengte. Lange armen en een tenger bovenlijf, lange benen is het lastig om kleding te vinden die goed past. Ik heb een S als bovenmaat, maar vaak zijn mijn armen dan te lang. Neem ik een grotere maat dan zit het dus weer veel te wijd.
  Gisteren vond ik in een tweedehands modewinkel een mooie lange en donkerblauwe rok. Ik mocht hem voor de helft van de prijs (nu dus 7,50) maar helaas was de reden dat ze met de winkel ophoudt. Zo jammer!

 2. Marrian

  Wat een leuke jurk, zal vast heerlijk dragen, ook leuk met een vestje!
  Gezien je slanke lijn, is hij niet een maat te groot?
  Krijgen we een na-foto te zien?

  Ik ben dol op jurken,
  heb zelfs al 4 jaar een wandeljurk van nomad, klein mouwtje, a -lijn rok en over de knie, voor op hete wandeldagen!

  Leuk detail… komen we vorig jaar tijdens een wandeltocht mensen tegen welke met ons een gesprek aanknoopten, zegt die meneer op een geven moment… Mw, kunt u daar wel mee wandelen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.