Reacties

Biologisch vleesautomaat — 16 reacties

  1. Ik eet geen vlees maar zo maak je beter vlees wel toegankelijker en de boer verdiend er zelf beter aan door minder tussenhandel. Goed idee dus.

  2. Leuk. Hier is vlakbij een eierautomaat, die werkt zoals een krokettenautomaat...maar in de automaat kan je ook tokkelroom en aardappels kopen.
    Ik koop veel bij de boeren hier. Vlees kan je oa bestellen en op vaste dagen staat er een diepvrieswagen op afgesproken plek waar je de code van krijgt en dan kan je je vlees uit de vriezer halen.
    Ook is er een samenwerking tussen de boeren en imker en molenaar en bakker, je kan je bestelling bij tussenpersoon doen en die kan afgeleverd of je kan het ophalen bij een verzamelpunt. Ik hoef amper nog naar de supermarkt.

  3. Wat een mooi initiatief. Als ik in de buurt ben ga ik zeker kijken. Misschien is dat dan het stukje vlees dat ik 1x per maand eet. Ik ben helemaal voor biologische vleesproduktie dichtbij huis!

  4. Nog niet eerder gezien of van gehoord.
    Een te verwachten initiatief, nu eier-, fruit, aardappelautomaat al volop werking zijn op het platteland, Hier zie je ook een melktap!

    Fijn deze ontwikkelingen, met de vele particulieren die zelfgemaakte produkten en eigen geteelde groenten/ fruit verkopen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder