Reacties

Airfryer recepten: wat kun je allemaal maken met de airfryer? — 83 reacties

  1. Sinds een paar maanden heb ik er 1 en ben er blij mee. Ik maak er gekochte snack in en patat en bak broodjes af.
    Echt koken ga ik er niet in doen, ik zie graag wat er gebeurt en hou van roeren in de pan. En je moet dan vaak duurdere hulpstukken erbij kopen.

    Wel lekker was bloemkoolroosjes onderin en daarop kleine gehaktballetjes, door het vet van de balletjes was de bloemkool ook heel smakelijk geworden.

  2. We hebben de air fryer nog niet zo heel lang ,maar ik vind het een geweldig apparaat. Dit kookboek is iets wat ik zometeen eens even ga bekijken het lijkt me een aanwinst.

  3. Ik ben zelf van kamp frituurpan, want je kan daar toch echt wel meer mee dan alleen friet, bitterballen en oliebollen.. ;) En ik maak vaak groente in tempurabeslag (een nat beslag) en dat gaat niet in de airfryer.. ;) Maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen een goed alternatief is!

  4. Ik ben van het kamp: he get weer een apparaat in mijn keuken dat weinig tot niets toevoegd bij ons.
    Friet, afbakbroodjes alleen op vakantie en dan koop ik het wel bij de lokale frieterie. En bij de door jou genoemde recepten denk ik: dat kan ik ook zonder de aanschaf van een airfryer al maken.

    • Welk merk heb jij Linda? Ik hoor altijd graag welke airfryer goed is. Ik weet bijvoorbeeld dat de Action ze ook verkoopt, maar vraag me af of die dan ook goed is.

    • Wij hebben die van Philips de XL, ik moet er wel bij zeggen dat we hem met een hele goede deal hebben gekocht hoor want het is geld zat. Maar aangezien manlief elk weekend een dag friet wil eten scheelt het veel in de kosten maar vooral ook in de vettigheid.

  5. Ik ben het met Fleur eens. Het lijkt me een superhandig apparaat maar ik heb helaas niet zo'n grote keuken en het is toch best een groot apparaat wat je dan steeds weer tevoorschijn moet toveren. Maar mocht ik ooit groter gaan wonen, dan is het zeker het overwegen waard!

  6. Ik heb er zo vaak over na gedacht om een air fryer te kopen, maar het komt er elke keer niet van om me er in te verdiepen! Handig om het dan op jouw blog zo overzichtelijk te lezen en te zien (in de video).

  7. De airfryer is een van onze beste koopjes geweest. Wij bakken er letterlijk alles in, wat je maar kunt verzinnen. Ik deel op mijn blog ook wel eens (glutenvrije) hapjes die je gemakkelijk kunt maken met de airfryer.

  8. Hoi!
    Ik ben op basis van wat je schreef de airfryer uit action gaan halen deze week. En ja, tot nu toe enkel frietjes geprobeerd, maar ik wil meer...
    Kan ik ook dingen klaarmaken zonder dat het rooster er in ligt? Bvb voor een warme groentenschotel ofzo?
    Groeten.

  9. Wij hebben een Lidl airfryer. Super. We bakken er afbakbroodjes in, roosteren noten. Aardappeltjes, bitterballen zelfs brood heb ik er in gebakken. En eieren koken lukt ook. Wil hem niet meer kwijt.

  10. Fijne tip! Hier wordt de airfryer gebruikt voor van alles uit de diepvries (friet, aardappel partjes, kroketten, frikadellen) gehaktbrood, ratatouille. Maar meer recepten zijn altijd welkom.

  11. Goed idee, dat kookboek! Ik gebruik tegenwoordig mijn airfryer wat minder dan toen ik nog werkte, maar realiseer me nu weer dat er echt heel veel lekkers in te maken is.

  12. Ha Nicole,

    ja... dat is een fijn ding.
    Henry heeft er sinds kort eentje.
    Ik zal hem het linkje naar jouw blog sturen, dan kan hij ideetjes opdoen.
    Altijd fijn!

    groetjes van Marlou

  13. we hebben er nog geen een. Lijkt me ansich best handig, maar omdat we nu eigenlijk alles in de oven doen, vrees ik dat ie na verloop van tijd alleen maar stof staat te verzamelen. Maar zeg nooit nooit natuurlijk

  14. Heb al een paar keer op het punt gestaan om zoiets te kopen maar ben nog steeds niet overtuigd... Als ik op één van de foto's die ovenkroketten zie dan denk ik van dat kan ik toch gewoon in de oven maken ook...

  15. Ik wil dus al heel lang een airfryer en mijn moeder heeft er eentje gekocht, dus ik ga dit even aan haar laten zien en dan haalt dit me misschien wel over om echt te gaan voor de airfryer!

  16. Ik heb al meer dan een jaar een airfryer, maar ik moet eerlijk bekennen dat we het tot nu toe enkel gebruiken als vervanger voor de friteuse. Ik zal toch eens moeten kijken om er wat anders met te doen, lijkt me zo. Ik zag al wat lekkere dingen voorbijkomen hier.

  17. Hoe meer ik over hoor en lees hoe meer ik overtuigd raak om eentje aan te schaffen. Wij houden niet van frituren dus dit zou een uitkomst zijn.

    • De airfryer van de Action is vriendelijk geprijsd, en door de Consumentenbond best goed getest. Je zou die eventueel eens kunnen proberen Bouchra. Controleer wel even of je de airfryer hebt die goed uit de test kwam.

  18. Wauw, wat zijn er verrassend veel mogelijkheden! De groentenrecepten lijken me vooral erg lekker. Ik rooster nu groenten in de oven, maar daar moet je toch wel wat olie voor gebruiken en het duurt langer dan in de airfryer. Misschien toch maar eens eentje aanschaffen... ;-)

  19. Zo! Dat klinkt wel heel handig allemaal. Zelf heb ik geen airfryer, maar misschien dat ik er ooit nog een aanschaf. Vond de frieten er namelijk niet vies uit smaken haha. Alhoewel ik ook wel denk: met een oven en frietpan kom je ook ver. :)

    • Je kunt inderdaad ook patat maken in de oven of met een frituurpan. Maar veel mensen hebben hun frituurpan verruild met een airfryer omdat die veel minder viezigheid met zich mee brengt.

  20. Wij hebben ook, alleen heb ik nog nooit andere recepten met dit apparaat gemaakt, alleen patat en snack. De recepten voor airfryer wil ik wel eens proberen, ze zien er lekker uit

  21. Zo te zien kun je er heerlijke recepten mee maken. Wij hadden een airfryer van het eerste begin maar we waren er niet zo kapot van. Wellicht is de nieuwe generatie airfryers veel beter geworden. De gerechten zien er goed uit!

  22. Ik heb een week geleden zo’n accessoire set gekocht om wat meer met de fryer te kunnen doen. Nu kan het alleen in een mandje met gaatjes onderin, dat lijkt me met kip niet zo lekker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder