The Sting: nieuw in Doetinchem

The Sting Doetinchem

Na een maandenlange verbouwing opende afgelopen vrijdag een filiaal van kledingketen The Sting in Doetinchem.

Toen ik zaterdagochtend vroeg in de stad was besloot ik even een kijkje te nemen.

The Sting Doetinchem

Ik was verrast. Het is een enorme lichte en moderne winkel geworden. Heel anders dan de andere The Sting filialen die ik ken. Die herinner ik me veel donkerder. Ik heb er zelfs een shirtje gekocht. Met bloemen! Het voldeed warempel aan al mijn eisen: niet te strak én niet te lang.

Bovendien gaven ze ook nog eens 25% korting op alles, waardoor ik er maar 14,95 voor hoefde te betalen.

Ik vind The Sting een leuke aanwinst voor Doetinchem. Wel zijn de prijzen hoger dan ik meestal voor kleding betaal. Maar dat komt omdat ik veel tweedehands koop of bij de Hema of C&A. Toch denk ik dat ik er nog wel eens zal binnenlopen. Je weet maar nooit.

Kom jij wel eens bij The Sting?

Comments

  1. Oh, dat had ik moeten weten. Vorige week nog voor Gerben van alles gekocht!

  2. Leuk shirtje! Wij hebben in onze woonplaats geen filiaal van The Sting.

  3. Toen ik nog zo’n 20kg lichter was, toen kwam ik er graag.

  4. Wat een leuk shirtje! Ik kom zelf ook graag bij the Sting, leuke spullen voor prima prijzen! Liefs.x

  5. Alleen tijdens de opruiming als ik heel eerlijk ben. Maar dat heb ik met de meeste winkels eigenlijk wel.
    Vind het zonde om de volle mep te betalen voor iets wat, als ik wacht, later een stuk goedkoper is en ik dus meer voor mijn geld kan kopen. Mijn kinderen halen ook af en toe wat bij The Sting.

  6. Ik vind the Sting heel leuk voor mijn 16 jarigd dochter en 14 jarige zoon- vooral voor die laatste: keer of vier per jaar naar the Sting en dan hoeven we nergens anders meer heen, leuke dingen voor redelijke prijzen. Ik zou dus niet zonder kunnen (of willen!)

  7. vroeger kwam ik er nog regelmatig maar nu eigenlijk nooit meer. voor mannen vind ik het een leukere winkel dan vrouwen

  8. Oh ik vind The Sting een hele leuke winkel. Tommy en ik komen er allebei graag. Leuke kleding en ik vind de prijs kwaliteit verhouding goed.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: