Nieuwe hangmat

Ooit kocht ik bij de kringloop een soort touw hangmat. Maar omdat ik vergat het ding in de winter naar binnen te halen, zag hij er niet al te best meer uit. Bovendien knapten er her en der wat touwtjes.

Daarom besloot ik om een nieuwe hangmat te kopen. Ik vond er eentje voor 12,95 bij de Xenos.

Hangmat: voor en na

Hier onder zie je oude hangmat en daarna de nieuwe!

hangmat
Voor

 

Hangmat
Na

En deze ga ik braaf elke avond naar binnen halen. En zeker in de winter!

Heb jij een hangmat in de tuin?

13 Responses to Nieuwe hangmat

    • Ik vond de prijs eigenlijk niet eens zo heel fijn. Want een tijdje terug hadden ze dergelijke hangmatten voor 6,95 bij de Hemamarkt… Maar toen haalde ik er mijn neus voor op. Nu heb ik dus het dubbele betaald.

      Maar hij ligt wel heerlijk!
      Vlijtig Liesje recently posted…Kind uit huisMy Profile

  1. Onze hangmat zag er na een paar jaar ook zo uit als op de eerste foto. We hebben hem weggehaald. Vorig jaar hadden de kids opeens zin om in een hangmat te liggen. Ik had nog oude dekbedhoezen liggen die ik niet meer gebruikte. Toen heb ik aan beide lange kanten boven en onder een gat gemaakt en een touw erdoorheen getrokken over de korte kant. Perfecte hangmatten voor niets 😉

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.