Heb jij al een vakantie geboekt? Tip: Villages Nature Paris!

villages paris

Niet voor niets is Centerparcs populair onder jong en oud! Het heeft van alles te bieden voor elke leeftijd en elke persoonlijkheid! Rustzoekers vinden er rust en natuur, en mensen die graag op avontuur gaan vinden er leuke activiteiten om te doen.

Over Villages Nature Paris

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik niet zo’n vakantieganger ben, maar van onderstaand introductiefilmpje gaat zelfs mijn verstokte thuisblijfhart sneller kloppen! Villages Nature Paris doet bijna sprookjesachtig aan. Het is een prachtige combinatie van natuur, ontdekken, water en dat alles op 32 kilometer afstand van Parijs.

Kijk zelf maar:

Wat heeft Villages Nature Paris jou en je gezin te bieden?

 • Villages Nature Paris ligt in het midden van de natuur.
 • Je hebt onbeperkt toegang tot de 5 werelden van Centerparcs: sport- en spelactiviteiten midden in de natuur.
 • Animatie, familieworkshops, shows en andere activiteiten zijn inbegrepen bij je verblijf.
 • Het zwemparadijs Aqualagon.
 • De boerderijwereld: dieren, moestuinen, serres en stallen.
 • Parijs ligt maar 32 kilometer verderop.

Impressie

centerparcs

centerparcs

Praktische informatie

Villages Nature Paris biedt wat voor zowel rustzoekers als mensen die van vertier houden. Dus als je nog op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming, dan is Villages Nature Paris een goede keus!


Deze post kwam tot stand in samenwerking met Linkpizza.

102 Responses to Heb jij al een vakantie geboekt? Tip: Villages Nature Paris!

 1. Ik ben heel erg benieuwd naar het artikel, maar om een of andere reden kan ik het artikel niet lezen. Na de titel zie ik gewoon een leeg scherm.. ik wou dit toch even melden. x

 2. Klinkt goed! Nu moet ik zeggen dat ik niet zo’n centerparcs fan ben, maar het idee dat in de de buurt van Parijs is vind ik dan wel weer aantrekkelijk klinken. Dat je zowel de rust en de drukte kunt opzoeken

 3. Wat ziet het er gaaf uit! Heel toevallig ben ik nog opzoek naar een leuk vakantie adres voor september. Ik moet snel zijn om gebruik te kunnen maken van de actie. Maar zal het zeker in overweging nemen. Dankje voor het delen!

 4. Hoewel ‘t filmpje er werkelijk prachtig uit ziet kies past deze vakantie (op dit moment nog) niet bij me. Wellicht als we kids hebben dat dit wel iets is waar we voor zouden kiezen. Voorlopig houden wij het nog bij iets avontuurlijkere vakanties 🙂

 5. Inderdaad, ik zag het filmpje ook al passeren en was ook wel onder de indruk!
  Sinds peuterlief in ons leven is gekomen hebben we toch al enkele keren genoten van een korte vakantie in zo’n centerparcs, meestal met succes!

  Vorige zomer gingen we kamperen op een Huttopia camping (Rambouillet), van daaruit geraak je heel gemakkelijk met de trein naar Parijs, wat we ook gedaan hebben. Ook zeker een aanrader, en voor de geïnteresseerden, ik schreef vorig jaar over diezelfde week kamperen op mijn blog!
  Elien recently posted…Zandbak voor peuterliefMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.