Herinner jij je Sporthuis Centrum nog?

centerparcs 50 jaar

Ik herinner me dat mijn ouders mijn zusjes en mij als kind wel eens meenamen naar een weekendje Sporthuis Centrum. Inmiddels heet het allang niet meer zo. Tegenwoordig heet het…. Centerparcs!

Ik herinner me… de stapelbedden!

Mijn belangrijkste herinnering aan het park zijn de stapelbedden. Die vond ik superleuk. Ik geloof niet dat er destijds al zoveel voorzieningen waren als nu. In ieder geval geen subtropisch zwemparadijs en zo.

50 jaar herinneringen

Op De Mamablogs Lijst schreef ik een post over 50 jaar herinneringen aan Centerparcs. Je vindt er ook een filmpje waarin iemand zijn herinnering aan het park deelt.

Klik hier om het te bekijken. En vertel vooral ook jouw herinnering aan Centerparcs. Als je die hebt : )

13 Responses to Herinner jij je Sporthuis Centrum nog?

  1. Ik ken het vooral van het onverstaanbare reclameliedje šŸ™‚
    Ik ben er weleens geweest, maar weet niet meer of het toen nog Sporthuis Centrum was of al Centreparcs.

  2. Ja zeker ken ik Sporthuis Center nog. Gingen wel wel heen op vakantie in de goedkoper periode. huiswerk mee van school, want ik was toen een jaar of 6,7. Waarschijnlijk kon dit ook vanwege mijn vader zijn werk, maar dat weet ik niet. In elk geval de stapelbedden en het subtropisch zwembad met het golfslagbad en knuffelmuur. Als ik nu CenterParcs zie, kan ik me de SporthuisCentre huisjes nog goed herinneren want volgens mij hebben ze bij veel parken nog niet zoveel geĆÆnvesteerd in het upgraden.

  3. Oh jee, ik ken het helemaal niet. Alleen maar van Centerparks. Wij gingen vroeger ook nooit naar Center parks, misschien ligt het daaraan? Of ben ik met 23 zo jong? hahaha.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.