Wenkbrauwen epileren met een touwtje

wenkbrauwen met touwtje

Hoewel ik erg onderhoudsarm ben, laat ik bij tijd en wijle mijn wenkbrauwen graag even in fatsoen brengen en verven. Zelf kan ik dat niet zo goed, en dagelijks bijtekenen vind ik dan weer onnatuurlijk. (En ja, ik weet dat verven ook onnatuurlijk is.)

Met mooie wenkbrauwen voel ik me meteen netter en leuker.

Wenkbrauwen epileren met een touwtje

In het dorpje Varsseveld ontdekte ik een nieuwe kapster ‘met een migratie achtergrond’ zoals dat tegenwoordig heet. Ze epileert wenkbrauwen voor een vriendelijke prijs en met een touwtje.

Ik ben er gisteren geweest, en helemaal blij met het resultaat. Ik was 13 euro kwijt in totaal. Een stuk minder dan bij de adressen waar ik normaal heen ga.

Maar ik wist niet dat ik zoveel haren op mijn voorhoofd had zeg! Want ook daar ging ze met het touwtje langs : )

wenkbrauwen epileren me een touwtje

Wat doe jij aan je wenkbrauwen?

24 Responses to Wenkbrauwen epileren met een touwtje

  1. Ik laat het meestal bij de kapper doen met wax. Vind ik persoonlijk minder pijnlijk dan met touw. Vorige week voor het eerst bij een schoonheidsspecialiste laten doen. Had namelijk nog een cadeaubon liggen dus scheelde me weer geld.

  2. Ik ben net bij de kapper geweest en heb daar ook mijn wenkbrauwen laten epileren met draad, dat is echt wel een kunst. Mijn kapper is daarin wel een stuk duurder, want ik betaalde €15 zonder verven, maar ze zijn wel weer mooi in model.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.