12 Responses to Nieuw kringloopkopje gevonden : )

 1. Leuk , onze dochter van 22 heeft ook al een aardige verzameling 😉
  Waaronder de kopjes van haar oma die pas is overleden en daar kwam nog zelfs een kopje vandaan die oma al voor haar verjaardag had gekocht .Dus die heeft een speciaal plekje gekregen 😀

 2. hoi,

  gister een prachtige zijden feestjurk gescoord bij de 2-de-hands winkel (merk:Mouchino )=duur? voor maar 9€ ik paste er niet in maar onze dochter van bijna
  20j wel en net in de kleur van haar ogen ! “appelblauwzeegroen” maar dan heel “fade” staat haar prachtig onze mooie meid met een mooi hart ze verdient het !
  STRAAL!!! mooie meid …liefs je trotse mama

  lieve groet Jezebelle

 3. Ha, volgens mij heeft / had mijn moeder 2 precies zulke zelfde kopjes. Een grotere en een kleinere. Ik heb er persoonlijk niets mee. Maar fijn dat jij er blij mee bent.

 4. Niet mijn smaak, maar ook mijn eigen servies is behoorlijk uit de tijd. Ik kreeg het nog van mijn moeder, helemaal nieuw en compleet voor 6 personen. Dat leek eerst nog heel veel, maar na jarenlang gebruik sneuvelt toch het één na het ander. In de uitverkoop kon ik bij de servieswinkel waar het vandaan kwam nog veel bijkopen. Maar dat is nu ook verleden tijd.

  Met Koninginnedag kon ik nog wel eens iets vinden dat er een beetje bij paste. Maar kort geleden had ik weer iemand in huis die persé met de hand wilde afwassen. “Niet doen!” kon ik niet eens uitspreken, of daar ging een hele stapel schotels in scherven. Even vervangen is er niet meer bij. Het is nergens meer te koop.

  Vorige week liep ik de kringloopwinkel in, omdat ik er toch in de buurt was. En daar zag ik een stapeltje diepe borden staan van precies hetzelfde model als mijn servies. Voor 30 cent per stuk heb ik die natuurlijk meteen gekocht.

Leave a reply

CommentLuv badge