Leuk paaskonijntje!

Bij de Wibra kwam ik een schattig paaskonijntje tegen voor 1,50. Ik heb verder helemaal geen Pasen snuisterijen, maar dit schatje kon ik niet weerstaan:

paaskonijn

 

Ik heb haar tussen het fruit geparkeerd!

Heb jij paassnuisterijen in huis?

13 Responses to Leuk paaskonijntje!

  1. Ik had er niet zoveel zin in, maar de meiden vroegen wanneer ik de paasspullen van zolder zou halen. Dus toch maar het huis in paasversiering gehuld. En het is toch eigenlijk wel gezellig 😉

  2. Ik heb ze wel, maar Ophelia speelt daar het liefst het hele jaar mee😄…zo nu en dan decoreer ik wat, maar niet ieder jaar speciaal voor Pasen. Ophelia heeft wel een tak in de tuin versierd met paaseieren 🐔🐥

    • Dat probleem ken ik Marloes! Ik had ze een paar weken geleden gekocht bij de Aldi, voor de sier. Ik dacht dat niemand ze lustte, want er zaten pure en witte bij. Dat had ik dus mooi verkeerd. Binnen 3 dagen waren ze weg….

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.