Kraampje voor jam

jamhalte

Ik kan erg genieten van kraampjes langs de weg.

Bushalte als kraampje

Het is leuk om te zien wat mensen aanbieden, en hoe ze hun spullen presenteren. In bovenstaande foto zie je één van de meest bijzondere kraampjes. Het ziet er namelijk uit als een bushalte. Aangezien open vervoer op het platteland beroerd tot niet-aanwezig is was ik eerst helemaal blij met deze onverwachte bushalte. Een beetje teleurgesteld was ik dus wel toen het een nep bushalte bleek te zijn.

Maar het had dus wel mijn aandacht getrokken : )

Overigens heeft één of andere onverlaat een ruit van het ‘bushokje’ stuk geslagen. Of het is stormschade…. En de jam en chutney ontbreken op het moment nog.

kraampje

Ik hoop dat het gebroken glas door stormschade komt….

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: