Buiten de gebaande paden

wandelen

Op zaterdagochtend lift ik altijd met mijn man mee als hij naar de Lidl gaat. Halverwege zet hij mij af, en dan ren ik naar huis.

Afgelopen keer zag ik aan mijn rechterhand een fascinerend paadje, en besloot het te volgen. Halverwege kwam ik dit bordje tegen als een soort van bevestiging dat ik weliswaar op een onbekend pad was, maar wel degelijk op een pad. Soms moet je buiten gebaande paden durven te gaan : )

Sterker nog, vaak zijn onbekende paadjes de interessantste en leerzaamste routes.

Letterlijk en figuurlijk.

Zelfs al heb je momenten waarop je geen idee meer hebt waar je bent. En die heb ik altijd, want ik heb geen enkel richtingsgevoel.

14 Responses to Buiten de gebaande paden

  1. Ik ben nu wel enorm benieuwd of het een leuk pad was om te volgen en of je in de buurt uit bent gekomen waar je ook wilde zijn?
    Ik vind het heerlijk om vreemde wegen te nemen en te zien waar ik uit kom, soms moet je dan helaas terug omdat het wel erg ver om is of onbegaanbaar wordt maar ook af en toe kom ik op plaatsen waar ik opeens Nederland wel erg mooi vind. Laatst was ik met de auto en wilde ik geen verkeerslichten meer tegen komen en het is me inderdaad gelukt om zo thuis te komen maar je komt wel op de meest vreemde wegjes uit heerlijk.

  2. Waarom niet met je man samen naar de Lidl was gegaan, was mijn eerste gedachte…

    Zelf heb ik zoveel gewandeld, zowel alleen als met de kinderen, al dan niet met een routebeschrijving of kaart, dat ik inmiddels een vrij goed oriëntatie-gevoel heb.

    Buiten gebaande paden durven gaan, heeft ook een andere betekenis, namelijk dat je andere levensroutes durft te volgen 😉

    Groetjes Lily

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.