Reacties

10 leuke weetjes + cijfers over de Action — 13 reacties

  1. gewoon met dat wat op mijn lijstje staat: biozakjes voor de groenebak in de keuken, in augustus schoolspullen en verder komen we er niet.

  2. Kom er niet zo heel vaak, alleen als ik wat nodig ben dat goedkoper is daar dan in de super. Koop voornamelijk schoonmaakartikelen en voor de kinderen spullen voor school. Prullaria koop ik er niet. Verder ook wel eens snoep en doucheschuim e.d. Heb er nog nooit "zakken vol voor weinig" meegenomen iig.

  3. Met standaard meer dan waar ik voor kwam ????! Ik ben echt mega blij met de onlangs geopende ACTION in Frankfurt! Het voelt echt als 'thuiskomen' maf hè! De enige winkel die hier mergpijpjes verkoopt volgens mij...????????en heb er ook zoveel fijne herinneringen aan van toen ik er best veel kocht voor de klas. Lijkt alsof ie echt voor mij geopend is gewoon ????????????????

    • In Doetinchem zit de Action ook helemaal 'uit de loop'. Maar in het naburige dorpje Varsseveld juist helemaal niet, vandaar dat ik er in Varsseveld regelmatig kom!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder