10 Lentekriebels + spam jouw blogpost over de lente

lentekriebels

Het is 21 maart, en dus officieel lente vandaag : )

Dus pakte ik vanochtend voor het eerst dit jaar mijn lentekopje weer uit de kast voor mijn koffie van 10 uur! En als ik dan in mijn kopje kijk dan slaak ik een zucht van zaligheid:

‘Lente!’

10 Lentekriebels

Veel mensen krijgen ‘lentekriebels’. Dat uit zich in:

 1. Schoonmaken en opruimen
 2. Het hele huis opnieuw inrichten
 3. Hyacynthen, narcissen of tulpen in huis halen
 4. Kledingkasten uitzoeken
 5. Nieuwe kleding gaan kopen : )
 6. Nieuwe woonaccessoires kopen. Het mogen dan vaak hebbedingetjes zijn, maar je kunt er toch blij van worden!
 7. Nieuwe hobby oppakken, zoals wandelen of hardlopen
 8. De tuin opruimen
 9. Nieuw kapsel!
 10. Je blog een make-over geven voor de lente

Spam jouw post over de lente!

Doe dan mee met de Lente Blog Party 2017. Plak de link naar jouw post over lente in onderstaand formulier!

N.B. Het zou leuk zijn als je de Lente Blog Party 2017 even noemt in de blogpost die je spamt, maar voel je niet verplicht.

Welke van de 10 lentekriebels herken jij?

29 Responses to 10 Lentekriebels + spam jouw blogpost over de lente

 1. O jee, ik voldoe alleen aan punt 8, de tuin opruimen, maar verder….

  Lente betekent voor mij vooral weer naar buiten kunnen, in de tuin bezig zijn, lekker in de tuin zitten, de vogeltjes, die je weer in de vroege ochtend hoort, alles weer groen zien worden, weer lente-geuren, je zomerjasje weer aan, geen verwarming meer aan in het autootje, de raampjes open, mensen, die weer vrolijker zijn, de zon, die al wat hoger komt te staan en meer warmte geeft en last but not least: de komende week prachtig lenteweer zonder regen!

  Groetjes Lily

 2. Oei, heb je even? 😀

  Sinds een paar maanden ben ik bezig met schilderwerk in huis; alle overtollige spullen verhuizen van kast naar mijn kamer, in dozen en zaken en naar Marktplaats of de kringloopwinkel; inderdaad, ook de klerenkasten wil ik binnenkort gaan opruimen en de dozen met zomerkleding openmaken -altijd weer een verrassing voor dochter en mij, man en zoon lopen het hele jaar in hetzelfde 😉 ; ik heb mijn haar sinds jaren en jaren kort geknipt en geverfd (het was ook net stro, dus het mocht wel weer es); om mijn BMI binnen de perken te houden MOET ik wel wandelen/fietsen/zwemmen, maar nu het weer opknapt en het ‘s avonds langer licht blijft, krijg ik daar ook weer plezier in;
  En tenslotte waar ik de meeste lol in heb: planten nieuwe aarde geven, in de tuin snoeien, borders maken, zaadjes en bollen kopen, kortom: lekker met de buitenboel bezig. Nog ietsje warmer en dan moet de buitenboel ook weer schoon en moeten we het schilderwerk bijwerken.
  Heerlijk! Het inde van de winterslaap is nabij!

  De tuin opruimen

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.