Hema dekbedhoes Cotton Satin 240×220: mijn ervaring

Posted februari 2, 2017 in Product Review / 9 Comments

hema dekbedhoes cotton satin

Mijn man kreeg van zijn werk als kerstpakket Irischeques die hij gul aan mij gaf.

Hij kon er zelf namelijk niks mee.

Ik rook mijn kans om eindelijk die mooie, luxueuze dekbedhoes van de Hema waar ik al maandenlang naar lonkte te kopen.

Maar toen ik hem eenmaal had, was hij niet zoals ik me had voorgesteld…

Mijn review lees je op mijn blog met product reviews.

Wat is jouw favoriete soort dekbedhoes?


9 responses to “Hema dekbedhoes Cotton Satin 240×220: mijn ervaring

  1. Wat leuk altijd die kerstpakketten! Dat is hier in België toch veel minder geloof ik. Ikzelf heb nooit een kerstpakket gekregen op mijn werk en mijn man ook maar zelden. Die traditie mogen ze hier ook wel eens invoeren 🙂

  2. Leontine

    Waarom ben je er niet direkt mee terug gegaan? Had je mss je geld terug gehad. Dat hij niet zo glad is als je verwachtte komt omdat de satijnbinding ( dit is de weeftechniek) niet zo fijn is, dus minder draden/cm. Als het wel fijner zou zijn zou er ook een heel ander prijskaartje aanhangen, vgl bv egyptisch katoen of percalkatoen.. Ik heb deze set ook gehad en hij paste bij ons wel goed om het dekbed. De reden dat ik hem niet fijn vond is dat mijn man een baardje heeft en de satijn hier heel ruw van werd, het mooie was er meteen vanaf. Ik heb toen nwe slopen erbij gekocht en hem aan mijn dochter gegeven, zij gebruikt hem nog steeds. Ik heb het liefst gewoon witte dekbedhoezen bij voorkeur van percal dus, zijn wel wat duurder maar gaan ook jarenlang mee. Leonti e

    • Ik houd er helemaal niet van om met dingen terug te gaan, en het was eigenlijk ook niet bij me opgekomen. Inmiddels heb ik de Hema wel een berichtje gestuurd dat de hoes te klein uit valt.

      Omdat hij van katoen/satijn was verwachtte ik een hele fijne gladde stof; zeker gezien de prijs.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.