Reacties

Happy huis — 31 reacties

    • Oh geweldig, zo'n heel andere stijl : )

      Nu ben ik helemaal benieuwd naar jouw interieur Nancy. Heb je toevallig foto's op je blog van je huis? Dan kom ik kijken : )

      En hoe houd je het mooi wit en schoon?

  1. "Kleur is de verwondering van het licht." Ik hou van veel kleur, maar niet van een bonte bende. Het is toch heel persoonlijk. Van alleen wit krijg ik het benauwd. Het leuke van dit soort boeken is dat je er wat dingen utpikt, ze inspireren.

    • Dat is denk ik de gedachte inderdaad. Maar dan moet je niet zo duizelig en daas zijn van de kleurexplosies dat je helemaal dichtklapt. Dat had ik helaas een beetje.

  2. Mijn woonkomer is zwart, wit, taupe. Sinds een paar dagen heb ik wat mintgroene accessoires om alvast wat voorjaar in huis te brengen haha zo'n kakelbont huis is echt niks voor mij ????

  3. Oei, echt lelijk al die kleur en drukte, niks voor mij!
    Hier ook alles wit, grijs, een beetje beige en hout. Ook witte linnen gordijnen. Enkel de living die is geschilderd in donkerpaarsgrijzig (er zijn veel en grote ramen dus het leek nooit donker in huis). Maar na 10 jaar ben ik dat ook beu en wordt binnenkort alles terug maagdelijk wit.

  4. Klink als een leuke interieur boek. Ik vind bij andere vaak de bonte kleuren erg leuk. Zelf houd ik het toch vrij neutraal...
    Al hebben we nu wel een grote eettafel met 3 kleuren stoelen, licht en donker antraciet en okergeel. Dus dat okergeel is al kleur in huis ;) Dat is bij de achterkamer.
    Verder hebben we oudroze met een soort groen qua accessoires.
    Meubbels (whitewash) wit.
    Niks bont... als vind ik het erg gezellig. Ik denk dat ik het zelf ook niet durf al snel te vind ofzo.

  5. Oh dat ziet er allemaal erg gezellig uit zeg!! Ik hou van kleur! Kan mij niet gek genoeg zijn eigenlijk.... Heb ook diverse meubels in huis die we zelf geverfd hebben...3 verschillende kleuren, maar past mooi bijelkaar. Ik ben juist allergisch voor grijs/wit en natuurtinten... Echt iederéén heeft dat...zo saai vind ik het! Ik durf gelukkig wel mn eigen smaak en stijl door te voeren zonder echt een villa kakelbont ervan te maken. Kopjes, schaaltjes en glazen...allerlei kleurtjes juist leuk!!

  6. Ik hou van wit en natuurlijk :)
    En heb een grote hekel aan plastic en kitsch. Niet echt een boek voor mij dus, haha.
    We hebben een houten vloer die gewhitewashed is. Één muur in een natuurlijke zacht oud roze/grijzige kleur en de rest wit. Teak houten meubels. Witte bank. En zo min mogelijk frutsels :)
    Ik hou wel erg van bloemen in vaasjes!

  7. Als ik de kaft zie denk ik ja leuk , maar ik ken mezelf als ik die kleuren zou hebben ben ik heel de dag aan het ruimen omdat het te druk in mijn hoofd wordt, wij hebben allemaal natuurtinten en pastels felle kleuren komen er niet meer in. Maar de tuin mag lekker alle kleuren hebben hoor dat vind ik weer vol op genieten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder