Goedkope dagcrème even goed als een dure?

kruidvat dagcreme

3,49 bij de Kruidvat

Zo nu en dan krijg ik het op mijn heupen als het gaat over gezichtsverzorging.

Mijn normale routine als het gaat om gezichtsverzorging is dit: Niks.

Geen gezichtsverzorging

Ik doe zelden tot nooit dag- of nachtcrème op mijn gezicht. Behalve dus die keren dat ik me ineens zorgen maak over mijn gebrek aan huidverzorging. Dan koop ik paniekerig een potje crème en ga aan het smeren. Gemiddeld houd ik dat ongeveer 6 dagen vol. Dan komt de klad er weer in, en val ik terug in mijn oude gewoonte.

Maar ik geloof zeker wel dat het goed is om je huid te verzorgen. Een dagcrème beschermt immers tegen UV en dergelijke en voorziet je huid van voedingsstoffen en zo. Tenminste dat zeggen ze.

Kruidvat Hydro Dagcrème als beste getest

Op het moment zit ik weer in mijn lakse fase. Maar nu las ik dat de Kruidvat Hydro Dagcrème als beste getest is door Test Aankoop. Zij vergeleken 15 hydraterende dagcrèmes, en concludeerden dat ze allemaal ‘redelijk tot goed’ vocht in brengen.

Maar de beste was ook meteen de goedkoopste: De Kruidvat Hydro Dagcreme die maar 3,49* kost.

Dus die ga ik morgen meteen kopen!

Update paar dagen later…

Die laatste zin schreef ik op zondag.

Ik ging maandag dus in gestrekte drag naar de Kruidvat om die hydro dagcrème te kopen. Maar toen kwam ik Nivea care tegen voor de halve prijs. En die kun je niet alleen op je gezicht maar op je hele lichaam kliederen! Dus toen heb ik die gekocht!

Na het douchen smeer ik die nu op mijn gezicht en lichaam. En dan voel ik me helemaal tevreden over mezelf, omdat ik eindelijk mijn huid eens verzorg.

Niets is grilliger dan een consument ; )

nivea

Wat voor merk/type dagcrème gebruik jij?

*Ten tijde van het onderzoek kostte de crème 2,25. Die is dus ineens een stuk duurder geworden!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: