Wat draag jij vandaag: linkup : )

Ooit was de zondag een dag waarop mensen zich extra netjes kleedden.

En dat vind ik nog steeds wel iets hebben.

Maar de waarheid is dat ik op zondag meestal ‘iets makkelijks’ draag. Nou doe ik dat eigenlijk altijd al, maar op zondag misschien nog wel het meest…

Wat draag ik vandaag?

Rode strokenrok

Vandaag draag ik mijn rode strokenrok van Benetton. Die kocht ik denk ik zo’n 8 jaar geleden tijdens de uitverkoop in een Benetton winkel. Het is één van mijn lievelingsrokken omdat er een onderrok onder zit. En dat betekent dat ik bij temperaturen van 11 graden geen legging hoef te dragen.

Paars shirt

Als topje draag ik een oud paars t-shirt dat ik zo’n 7 jaar geleden bij de WE kocht. Ik ben dol op de kleur en het model, en baal dat ze dit shirt niet meer verkopen. Want het shirt is helemaal gaan lubberen en ziet er daardoor slordig uit.

Uggs

Aan mijn voeten mijn 4 jaar oude Uggs met aan de achterkant strikken. Die draag ik altijd als ik thuis ben. Ze zitten zo lekker!

kleding

Ik ben dol op mijn Benetton strokenrok!

benetton rok

Ideaal zo’n onderrok

Wat draag jij?

Doe mee aan de linkup! Maak een foto van je kleding, publiceer die in een post en plak in de link van die post in de linkup : )

Kunnen we kijken wat iedereen draagt!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: