Wandelen met de hond

hond

Sinds we Trixie vonden via marktplaats in december 2015 ziet mijn dag er ineens anders uit.

Wandelen met Trixie

Sindsdien wandel ik namelijk elke middag na de lunch ‘met de hond’.

En vandaag maakte ik een aantal foto’s van mijn woensdagmiddagrondje, op deze redelijk zonnige januaridag in 2017.

hond
Het laatste stukje naar huis mag Trixie ‘met de bal’
trixie
Trixie met haar lievelingsbal

26 Responses to Wandelen met de hond

  • Het is op zich een heel gezonde en mooie onderbreking, zo’n wandeling na de lunch. Even buiten uitwaaien maakt daarna weer productiever.

   En tijdens deze wandeling trilt mijn Fitbit altijd om me te laten weten dat ik de 10.000 stappen heb gehaald. Ook leuk : )

 1. Leuk he, zo’n hondje! Wij hebben sinds november een Spaans pupje, uit een asiel. Het is echt een heerlijk beestje! En inderdaad, sinds we haar hebben, wandel ik veel vaker. Vandaag was ze mee naar de voetbaltraining van mijn zoon. Ze heeft echt de dag van haar leven gehad, ze heeft het hele veld rond gerend šŸ™‚ Toen we naar huis gingen, was ik helemaal verkleumd, en had ik een stomende zoon en hond in de auto.
  Sjoukje – meergeldminderstress recently posted…Hoe word je gelukkig? Tientallen slimme tips voor grote mensen…My Profile

 2. Tis wel een schatje.
  We hadden vorig jaar de labrador van mijn zwager te logeren.
  Nee, ik ben een kattenmens. Man wat een verplichting zo’n hond. ‘Onze’ hond moest zeker 3 x per dag er uit. Kostte me drie uur op een dag! Die aanhankelijkheid….dat ik steeds moet bepalen wat er gebeurt. Ik was kapot! Ik vond het grootbrengen van een tweeling makkelijker! Nou, dag wil wat zeggen.
  Voor de duidelijkheid: het was / is een lieve gemakkelijke hond.
  Anita Willems recently posted…De grappige dingen die kinderen zeggen #12My Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.