Vriendinnen

Aan de middelbare school heb ik 3 vriendinnen over gehouden.

Ongeveer 1 keer per jaar komen we met z’n allen bij elkaar voor een lunch of zo. Eén van hen, die ik veel vaker zie, stuurde me deze superleuke kaart. Ik heb hem op de koelkast gehangen, bij mijn mooie rode stoel.

Een kijkje in de toekomst?

En welke van de vier zou ik dan zijn?

vriendinnen

Welke van deze vier vrouwen zou ik kunnen zijn denk je?

19 Responses to Vriendinnen

  1. Ik zie jou wel als degene met de bloemetjes op haar hoed 🙂 Omdat jij zo van bloemetjesdecoraties houdt.
    Wat leuk dat jullie nog elk jaar bij elkaar komen. Ik heb nog 1 vriendin van de middelbare school. Dat is nog een hele kunst want ik heb tussen mijn twaalfde en zeventiende op vijf scholen gezeten. Nee, nergens vanaf gestuurd 😉

  2. Ook ik zeg de dame met de bloemen op haar hoed ! Het is fijn om zo lang met iemand bevriend te zijn, mijn ‘oudste’ vriendin ken ik al vanaf de lagere school. Dat voelt als familie, ik ken haar familie ook goed.

  3. Wat mooi dat jullie al zolang bevriend zijn. Hier nog 1 vriendin van de basisschool maar die is net geëmigreerd. Gelukkig ook wat recentere vriendschappen die me veel waard zijn. Maar één van mijn beste vriendinnen is toch wel mijn zus.
    Mama Tinus recently posted…Kerst en nieuwjaarMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.