Pech onderweg? Allsecur biedt Pechhulp on demand

allsecur pechhulp on demandIk leg me niet graag vast.

Sportscholen hebben aan mij een lastige. Terwijl ik het liefst zo nu en dan van hun faciliteiten gebruik wil maken, willen zij bij wijze van spreken meteen trouwen en kinderen krijgen. Ze willen niets liever dan dat je lid wordt. En dat wil ik dus niet. De enige instantie waarvan ik lid ben is de bibliotheek.

Verder wil ik vrij zijn. En alleen voor iets betalen op het moment dat ik het nodig heb. Zoals bij pech onderweg.

Pech onderweg!

Ik moet er niet aan denken: pech onderweg. Zelfs al zou ik zo’n verantwoord noodpakket achter in de auto hebben met een dekentje, water, een goed boek etc. Zoiets komt altijd ongelegen.

Pech onderweg associeer ik met de gele palen van de wegenwacht van de ANWB. Die overigens worden afgeschaft in 2017. Net als de groene telefooncellen zijn ze overbodig geworden door smartphones. Maar om hulp te krijgen van de wegenwacht moet je lid worden.

En dat doet me dan weer denken aan die behoeftige sportscholen.

Maar ik wíl me dus niet vast leggen. Daarom ben ik ook zo blij verrast door de nieuwe service van Allsecur:

Pechhulp on demand. Niks geen gezeur dat je lid moet worden, ze helpen je gewoon wanneer, en waar je het nodig hebt! Daarna betaal je ze voor hun diensten en gaat ieder zijns weegs.

Zo ben je goedkoper uit dan met een abonnement.

Pechhulp on demand is goedkoper

Wist je dat de gemiddelde automobilist eens in de 5 jaar autopech heeft? Drieëntwintig procent van de autorijders heeft zelfs nog nooit autopech gehad. Ik hoor bij die 23% : )

Maar voor een gemiddeld pakketje pechhulp betaal je zo’n 100,- per jaar. Dat is dus 500,- in vijf jaar.

Met Allsecur Pechhulp on demand ben je dus al snel goedkoper uit.

In onderstaand filmpje laten ze dit heel grappig zien : )

Er zit een meneer in de auto met een hele lange baard, en zijn auto is ondertussen begroeid met gras en onkruid omdat hij al 5 jaar zit te wachten tot hij pech krijgt. Want daar betaalt hij immers voor.

Stel bijvoorbeeld dat je een lekke brand krijgt. Of er brandt een eng lampje op het dashboard. Of je hebt jezelf buiten gesloten… Voor 90,- helpt Allsecur je dan weer op weg. En als dat je dan één keer in de vijf jaar overkomt, ben je met 90,- een stuk goedkoper uit dan met dat lidmaatschap van 100,- per jaar.

Allsecur Pechhulp on demand app

Om gebruik te maken van Allescure Pechhulp download je de Allsecur Pechhulp on demand (Android en iOS) app op je smartphone. In 3 stappen maak je vervolgens een account aan.

allsecure pechhulp

Via de app kun je nu voortaan om hulp vragen. Dus geen gedoe van telefoonnummers opzoeken. Je gaat gewoon naar de app, en klikt op het gele knopje met daarop de tekst Start en daaronder Help me nu. Meer woorden hoef je er niet aan vuil te maken.

Er zijn 3 opties:

 • Starthulp: 65,-
 • Reparatie: 90,-
 • Transport 120,-

Maar maak je geen zorgen: de hulpverlener die je komt helpen beoordeelt wat er nodig is. Dat hoef je gelukkig niet zelf te weten.

Conclusie over on demand pechhulp van Allsecur

Allsecur komt met een geweldig nieuw concept voor hulp bij pech onderweg. Je betaalt bij hen alleen als je het nodig hebt. Ik vind het ideaal!

Meer weten? Surf dan naar de website van Pechhulp on demand.

Heb jij wel eens pech onderweg gehad? En wie vraag jij dan om hulp?

huisvlijt

15 Responses to Pech onderweg? Allsecur biedt Pechhulp on demand

 1. hoi, ik heb geen auto. En in Afrika had ik geen pechhulp. Wel pech, en dan moet je het zelf oplossen.

  Een verzekering werkt op solidariteit: of je er veel of weinig gebruik van maakt, maakt voor je premie niet uit. Als je alleen betaalt voor wat je gebruikt, ondermijn je het systeem en wordt al snel het leven duurder voor mensen met veel pech. Of met veel zorgkosten, of met veel brand, of met een chronische ziekte, of met weinig geld voor een goede auto.

  Het klinkt wellicht erg idealistisch, maar ik zou er dus geen gebruik van maken.

  (in de titel van je stukje ontbreekt een l)
  Mathilde recently posted…DIY: maak zelf herenondergoedMy Profile

 2. Hallo Nicole,
  Wel sportief dat je met jouw brood-en-worst-plank-icontje aangeeft dat dit een advertorial is. Als er een productnaam zo SEO-technisch prominent in de titel van een blog staat is dat al te verwachten ;-).
  Zelf vind ik blogs die duidelijk het doel hebben om inkomsten te creëren minder interessant. Het achterliggende publicatieschema is duidelijk aanwezig en voor mij dus een reden om naar blogs te gaan zonder commercieel vertrekpunt.

 3. Ik vind de prijzen erg hoog. Één keer pech met reparatie en je bent al net zo duur uit.
  Wij hebben al regelmatig de anwb moeten bellen. Voor lekker banden, stukke accu’s, en ook eenmaal omdat ik het voor elkaar had gekregen me buiten te sluiten (met centrale deurvergrendeling, knap he? ;-))
  Zoals altijd hier geen bezwaar tegen advertorial. De overgrote meerderheid van de blogposts is “gewoon”. En je schrijft met regelmaat. Dus dat mag best wat opbrengen.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.