Niet gekocht!

Soms kom je van die dingen tegen, die een verlangen in je wakker roepen.

Een verlangen om het te kopen!

Vandaag werd ik er 3 keer door bevangen. Maar alle keren wist ik me te beheersen.

Kijk mee, naar wat ik niet kocht vandaag!

Wat ik niet kocht vandaag!

hema rok tule
Rok van de Hema met tule, van 20,- voor 14 euro
flow
7,50
lamp
Kitscherige lamp bij de kringloop van een man die een vrouw redt ad 95,-

Met andere woorden dankzij mij zelfbeheersing heb ik 116,95 uitgespaard : )

En ja, ik weet dat dit niet echt een besparing is. Maar soms heb ik gewoon zin om mezelf rijk te rekenen.

Wat heb jij recent NIET gekocht?

38 Responses to Niet gekocht!

 1. Die rok had ik toch echt wel gekocht 🙂
  Ik had laatst zin om een lekker kokosgeurtje bij y.ves. R.ocher te kopen. Niet gedaan, ik krijg dan gemopper van jongste zoon die snel last heeft van parfums. Verder zitten we te denken aan andere meubels. Deze week voelde ik dat onze bank toch zijn beste tijd wel heeft gehad. En ik heb zin in iets heel anders. Minder massief spul, wel een bank waar je op kunt liggen (must voor mij), evt paar losse fauteuils (waar je doorheen kunt kijken), kleine bijzettafeltjes (we hebben nu een joekel van een eiken salontafel). Ik wil een andere eettafel want deze is zo onpraktisch hier. Het is een vintage tafel met zo’n soort diagonaal kruis. Hoge tafel, moesten hoge stoelen bij maar het vraagt zoveel ruimte hier.
  Maar, verstandig geweest. Niks gekocht, we kunnen er iig nu over nadenken. Vooral manlief. Zoons vonden mijn suggesties een goed idee.

 2. Ik liep deze week even door het dorp en een luxe kledingzaak hield opheffingsuitverkoop 2 voor 20 euro, alles…
  Ik zag wel een paar leuke dingen, maar toch niets gekocht: er past niets meer in mijn kledingkast was mijn argument 😀

  Groetjes Lily

 3. Ik herken mezelf hier in. Alleen is er altijd wel een moment later of dat nou een week of maand is dat ik het toch nog koop. Maar dat is dan decoratie voor ons interieur. Kleding koop ik echt elke week wel online maar uiteindelijk stuur ik altijd alles weer terug. Vandaag 178 euro aan kleding binnen gekregen heb het eigenlijk direct weer retour gestuurd. Ik denk dan alleen maar 178 euro aan kleding hoezo? Ik heb kleding. Allemaal veelste impulsief bij mij.

 4. Ik vind die lamp echt supergave kitch, die zou ik ook wel willen hebben. Rok ook echt heel leuk.
  Wat heb ik niet gekocht….die aanbieding voor kattenvoer. Ik heb nog zat in huis en het is niet dat het de laatste aanbieding ever was… 😉

 5. Nog steeds geen fritespan. Alhoewel het eigenlijk nu gunstig zou zijn bij de mm omdat die btw vrije dagen heeft. Toch besloten het niet te doen. Daardoor eet je veel minder vet spul.

 6. Ik heb vandaag wel lekker gekocht , een bos tulpen , een potje blauwe druifjes en een pot met narcissen.
  Voorjaar in de kamer , na de bloei gaan de bolletjes de tuin in.

 7. Goed gedaan.
  Ik liep gisteren in de Hema en zag opeens groene accessoires. Gezien we een nieuwe woning hebben met groenachtige gordijnen dacht ik ja leuk!!
  Maar ik kocht het niet! Ik dacht nee, eerst eens nadenken wat wil ik en waar zet ik het neer. Niet zomaar alles kopen in deze kleur.
  marjonS recently posted…Quality time?!My Profile

Leave a reply

CommentLuv badge