Mijn twee werkplekken

werkplek
Links mijn kantoortje, rechts de keuken

Na het hardlopen ga ik altijd braaf 10 minuten hoelahoepen om aan de verplichting van crosstraining te voldoen.

Mijn twee werkplekken

Dat doe ik aan de zijkant van het huis. En dan kijk ik uit op mijn twee werkplekken:

  • Mijn kantoortje
  • De keuken

Op de foto zie je ze gezusterlijk naast elkaar! In de praktijk werkt het ook zo. Mijn blogwerk wissel ik af met het werk in het huishouden.

Maar mijn blogwerk vind ik wel leuker om te doen!

Heb jij een eigen plek/kamer in huis?

27 Responses to Mijn twee werkplekken

  1. Ik heb boven een hobbykamer daar zit ik in de lente en de herfst ,in de winter is het te koud en in de zomer soms te warm,maar ik naai ook veel in de keuken ik heb een werkblad op hoogte aan het raam en kijk uit op de tuin.

  2. De woonkamer is mijn koninkrijk. Huisgenoten voelen zich echt op bezoek als ze in de woonkamer gaan zitten. Ik heb een bureau in de woonkamer en de naaimachine staat op de eettafel (waar ik nooit aan eet).

  3. Ik heb de mazzel dat we een slaapkamer over hadden en daar heb ik mijn hele eigen werkkamer gemaakt (verboden voor man en kind ;-), maar als zzp’er is het eigenlijk ook echt wel nodig. Maar als manlief en kindlief er niet zijn…zit ik het liefst aan de eettafel met uitzicht op de tuin!

  4. Nog niet, ik zit altijd aan de eettafel. Maar als onze slaapkamer beneden klaar is zijn er boven 2 kamers over en één ervan wordt van mij.

Leave a reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.