Hardlopen in korte broek

Posted december 10, 2016 in Huishoudelijke beslommeringen / 10 Comments

hardloopkleding

Het is allemaal de schuld van mijn man. Die zei dat het buiten tien graden was!

Daardoor ging ik vanochtend hardlopen in korte broek. Het kwam me op verbaasde blikken van dik ingepakte mensen die hun hond uit lieten te staan.

Maar eigenlijk ging het best. Ook al stond het in scherp contrast met de thermo broek die ik op maandag droeg.

En ook al was het dus eigenlijk maar 7 graden…

Hoe kleed jij je bij deze temperaturen?


10 responses to “Hardlopen in korte broek

 1. Marrian

  Heerlijk wanneer je een ander de schuld kunt geven! Was het ook te koud of was het de meewarrige blikken die je zag?
  Ik kijk smorgen op weeronline naar de temperatuur en onder de 10 graden trek ik een wollen thermolegging aan op wandeltochten van 20 km en meer met een wandelrok!
  Is het smorgens fris en wordt het nu dik boven de 10 graden, dan doe ik een dunne legging aan.
  Dinsdag morgen kwam ik soldaten tegen die moesten hardlopen, een er van liep ook in een korte broek, toen vroor het nog!

 2. Toen het in begin van de week vroor – ook nog in de morgenuren nog min twee – zag ik schooljongens lopen in slechts een t-shirtje met korte mouwen op een spijkerbroek. Ze liepen niet hard, ze gingen gewoon een broodje kopen of zo in de winkel. Het nieuwe stoer van tieners is kou trotseren. Nou ja, beter dan coma zuipen in ieder geval.

 3. Vreemde temperaturen. Van -4 tof 10 graden? Ik vond het vanmorgen koud. Mensen worden ziek van deze temperatuurverschillen.

  Ik pakte me vandaag standaard met een legging onder de lange broek aan en het viel me mee de kou op de scooter op de tocht van bijna 10 heen en 11 terug.

 4. Vandaag vond ik het niet koud. Maar als het zo’n water koude dag is, ga ik niet de deur uit zonder handschoenen en muts. Ik vind het wel lastig om zwanger te zijn wat betreft dik aankleden. Normaal doe ik laagjes aan zoals thermo kleding. Dat is nu lastig, zonder alles opnieuw aan te hoeven schaffen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.