Galajurk ad 15,- : )

galajurk

Deze galajurk maakte mijn jongste dochter helemaal zelf voor het Kerstgala op school!

Zonder enige hulp van mijn kant, want ik kan er niks van.

In totaal heeft ze 15,- betaald voor de stof. Hij stond haar prachtig!

Kerstbal van dansles

En vanavond hebben mijn man en ik kerstbal van dansles. Maar ik heb niet zo’n mooie galajurk als mijn dochter. Ik ga dat groene jurkje aan doen dat ik als optie kocht voor de bruiloft van mijn zus.

Hebben jullie nog bijzondere dingen voor Kerst?

41 Responses to Galajurk ad 15,- : )

 1. Goed gedaan! Erg mooi. Dat groene jurkje zou ik zelf nog wat opleuken met desnoods een kerstslinger of zo’n snoer kerstboomkralen. De kleur staat je goed.

 2. Mooi! Wij vieren kerst thuis met mijn ouders, gezellig samen. Wat kleding betreft hoeven we dus ook niet heel veel bijzonders. Wel doe ik vaak wat nettere kleding aan dan dagelijks, gewoon omdat dat kan 😉

  • Ik heb vandaag ook een wat nettere jurk aan gedaan. Eerst wilde ik me gewoon in mijn comfortabele jersey rok met bloemetjes hijsen, maar toen heb ik toch maar een nettere look gekozen. Want vanmiddag gaan we op bezoek bij mijn ouders.

 3. Wat knap!
  Leuk hoor, hier alleen zoon voor het eerst in pak gestoken, wat kan je dan trots zijn, hij is bijna 18, maar wat een knappe vent dan zo in pak voor het gala!
  De rest van het gezin kocht niks meer, gelijk blut;)

 4. Prachtig die jurk van je dochter! Wat een knappert!
  Dat groene jurkje is ook leuk.
  Ik doe mijn mooie jurk aan met kerstmis, zwart met een rood bovenstuk. Iedereen op z’n “paasbest” met de kerst.

 5. Wat een knappe dochter en wat knap dat ze zo’n mooie jurk kan maken ! De groene jurk staat jou mooi, de kleur staat je goed !
  Wij kleden ons niet sjiek aan met de kerst. Eerste kerstdag zijn we bij mijn schoonzus en verder thuis. Ik vind het leuk om me op te tutten, maar met feestkleding aan mijn eigen tafel..onpraktisch en ik wordt er lacherig van.
  Fijne kerstdagen !

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.