Reacties

Truc om goedkoper uit te zijn — 19 reacties

  1. Die kende ik nog niet!

    Ik heb mijzelf een poos geleden aangemeld bij ippies. Als je via hun site doorklikt naar een webshop spaar je ippies. Dat varieert van 1 ippie tot 5 of soms 10 ippies per besteedde euro.
    Die komen dan op je ippieaccount te staan. Het gaat niet heel snel, maar ik heb nu toch 3000 ippies gespaard. Daarvan heb ik een nieuwe tondeuse gekocht. Ook de verzendkosten betaal je in ippies. Eigenlijk heb ik door gewoon mijn aankopen via hun te doen een gratis tondeuse. Toch leuk!

  2. Mijn toptip om te besparen in dure maanden blijft toch het hele jaar al uitkijken naar cadeautjes , letten op aanbiedingen en je ogen open houden bij de kringloop en op rommelmarkten.

    Zo kocht ik tijdens een aanbieding de favoriete parfum van mijn dochter 20 euro goedkoper dan anders,

    Een aantal kledingstukken op een rommelmarkt voor nog geen 10 euro en een paar mooie boeken bij de Kringloop, 3 voor 7,50

    Dit leverde een besparing op van 92,50 euro die ik meer kwijt was geweest als ik alles voor de normale prijs en/of nieuw gekocht had.

    • Nee, je moet er inderdaad wel even aan denken. Je zou er dan als je iets wil kopen een gewoonte van moeten maken om eerst naar shopkorting.nl te gaan en van daaruit naar een webshop te surfen.

  3. Dit is niets voor mij. Ik vind het verschrikkelijk om doordacht te shoppen om zo een korting te verzamelen. Ik let wel op kortingsacties in de winkels en online. Maar ben meer van de impuls aankopen en ga altijd vergelijken hoe ik ergens goedkoop aan iets kom. Maar om dan via zoiets te kopen, dat trekt me weer niet. Ik merk dat je me al kwijt bent bij de intro en dat ik het al te veel moeite vind om het allemaal uit te zoeken. Dus laat staan als ik me ga registreren :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder