Senseo switch: ervaringen?

senseo switch

De Senseo is al lang niet meer een apparaat dat mensen trots laten zien. Sommigen verontschuldigen zich zelfs voor Senseo koffie.

Maar bij Douwe Egberts laten ze zich niet uit het veld slaan. Nu hebben ze weer de Senseo Switch bedacht.

Senseo Switch: van twee walletjes eten

En eerlijk is eerlijk, ik vind het een slim bedacht apparaat! Want met een Senseo Switch kun je zowel koffie zetten met koffiepads, als gewoon ‘ouderwetse’ filterkoffie!

Kortom je kunt comfortabel van twee walletjes eten. Of drinken in dit geval.

Als er bijvoorbeeld bezoek komt en je hebt dus meer koffie nodig, dan gebruik je die kant van het apparaat. En wil je alleen een kopje koffie voor jezelf? Dan gebruik je een koffiepad.

N.B. De Senseo Switch kost 90,- bij de Mediamarkt. Dat valt me niks tegen. Het is een stuk goedkoper dan mijn mooie roze koffiezetapparaat.

Maar ik ben wel benieuwd: wie heeft er ervaring met de Senseo Switch?

25 Responses to Senseo switch: ervaringen?

 1. Ik heb enkel een Nespresso apparaat. Vind ik persoonlijk de lekkerste koffie. En ik ben de enige die koffie drinkt dus elk kopje is vers (ik gebruik enkel de echte Nespresso cups van aluminium, die zijn volledig recycleerbaar, in tegenstelling tot de plastieken in gewone winkels).

  Ik hou niet van de smaak van filterkoffie noch van senseo.

 2. Op zich is het wel handig gevonden, maar ik houd het toch maar bij mijn filterkoffie en de thermoskan. Als ik de kan even ‘voorverwarm’ met heet water blijven ook een paar kopjes goed heet. Senseo vind ik niet lekker, maar ik ken mensen die er bij zweren. Ieder zijn meug.

 3. Het idee is goed. Ik kan mij vergissen hoor maar ik krijg de indruk dat de kan helemaal niet zo groot is in vergelijking met de kan van mijn DE koffiezetapparaat. Dan grijp ik toch liever naar mijn gewone koffiezetter omdat ik dan meerdere bakken koffie tegelijk heb voor een verjaardag. Maar ik ken het apparaat alleen van plaatje,s heb hem nog niet in het echt gezien dus kan er helemaal naast zitten.
  Ingrid

 4. Geen ervaring met de Senseo Switch. Wij hebben vorig jaar een bonenapparaat gekocht voor 90,00. Je kan zowel hele bonen als gemale bonen gebruiken. We kunnen geen losse kopjes zetten, maar alleen in de pot. Dat gaat dan weer wel vanaf 2 kopjes dus als ik alleen ben zet ik 2 kopjes voor mezelf :-). Na eerst een Denseo gehad te hebben, toen Dolce Gusto, ging er toch echt niks boven “verse koffie”
  Marianne recently posted…Meekijken met Marianne #8 | Zieke kindjes, verjaardag en zondagshoppenMy Profile

 5. Wij hebben gewoon van die plastic filterhouders. Van de kringloop voor een habbekrats. Kun je net zoveel kopjes maken als je wilt en precies afpassen.
  Gaan in de vaatwasser en nemen nauwelijks ruimte in.
  Beslist de goedkoopste en lekkerste variant!

 6. We zijn van filterkoffie naar senseo gegaan, toen weer naar nespresso en vervolgens moeten we weer aan de bonenmachine. Mensen zijn verwend en je ‘schamen’ voor je senseo, jeetje wat erg is dat. We moeten niet vragen ‘what else’ maar ‘what’s next’?? 😹

Leave a reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.