Makkelijk schaaltjes en borden afdekken

dumil hoesjes

Bij de Action kocht ik voor 1,02 cent handige plastic afdekhoesjes van Dumil. Aangezien de kinderen bij mij regelmatig later thuis komen, moet er nog wel eens wat eten voor ze bewaard worden namelijk.

Op mijn product review blog lees je mijn ervaringen.

Hoe bewaar jij maaltijden die later gegeten worden?

Comments

  1. ik gebruik een stukje plastic folie.

  2. Ik heb die dingen wel maar gebruik ze nooit. Hier gaat het hoppa in een plastic bakje en hopelijk vergeet ik dan niet om het op tijd op te eten…

  3. In een kommetje/schaaltje met een schoteltje erop of in glazen bewaarbakjes met plastic deksel. Of in een grote glazen pot (van de honing).

  4. marjolein says:

    Ik had ze uit Amerika meegenomen, ideaal!otdat ze nu ook hier zijn..het zijn net badmutsjes;)

  5. Ik gebruik zelden plastiek folie om iets af te dekken : extra vervuiling en bovendien moeten die plastiekjes na gebruik in de vuilbak. Hoe minder er in de vuilbak vliegt, hoe minder we moeten betalen voor de huisvuilophaling.
    Ik heb een stuk of 6 stenen schoteltjes in 2 verschillende formaten met een glazen deksel. Ideaal om een maaltijd of voeding die in de koelkast moet bewaard worden voor later gebruik in te bewaren. Enkel als ik iets moet bewaren wat een scherpe geur in de koelkast kan geven (bv spaghettisaus met pepertjes,paprika, look of gestoofde prei) gebruik ik ofwel goed afsluitende tupperwaredozen of één van mijn stenen potjes waarover ik dan extra een velletje vershoudfolie span.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: