Hoe houd je koffie lekker vers?

koffie

Als je koffie zet met een Senseo heb je het vraagstuk: ‘Hoe houd je de koffie lekker vers?’ niet.

Want dan zet je gewoon telkens een vers kopje koffie. Maar niet iedereen heeft, of wil een Senseo. Zelf heb ik een prachtig roze koffiefilterapparaat van Douwe Egberts. Daarmee zet ik ‘s ochtends 3 kopjes koffie. En die drink ik vrijwel meteen op.

Maar stel je wilt koffie meenemen voor onderweg naar je werk. Of je wilt je koffie gewoon vers houden.

Hoe doe je dat dan?

Op mijn blog Koffiezettertje schreef ik er een post over.

Hoe houd jij je koffie vers?

5 Responses to Hoe houd je koffie lekker vers?

  1. Ik zet smorgens drie koppen, door op te gieten in een thermoskannetje.
    Verder drink ik amper koffie.Dat was vroeger wel anders, toen dronk ik liters koffie, ja echt, liters.

  2. Ja, dat kan als het water net kookte, dan wordt het te bitter.
    Het moet vijf minuten van de kook af zijn…dus eerst water koken, dan uitzetten en dan je koffie malen en in de filter doen is voor mij de juiste volgorde.Dan is hetwater net genoeg afgekoeld om op te gieten.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.