Hardlopen in de regen: waarom ik geen lift wil

hardlopen

Ik was een keer aan het hardlopen in de stromende regen. Een vriendelijke buurvrouw bood me een lift aan.

Maar ik heb die even vriendelijk geweigerd.

Op mijn blog over hardlopen schreef ik een post over waarom ik er voor koos om verder te lopen in de regen.

Hoe denk jij over hardlopen?

 

6 Responses to Hardlopen in de regen: waarom ik geen lift wil

      • Nee, want op mijn werk zit ik nooit op een stoel, maar loop ik als lesgever constant heen en weer. En ik fiets ook 85% van de tijd naar mijn werk. 40 minuten heen, 40 minuten terug (wel op een elektrische fiets dus dat vind ik eigenlijk niet helemaal tellen als sport, maar ik beweeg toch een beetje.)
        Maar ik vind het wel knap dat jij de energie vindt om dat wel te sporten!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.