Reacties

Echte dansschoenen — 16 reacties

  1. Niet goedkoop, maar dat is een voetbalsetje,shirt,broek, schoenen, scheenbeschermers ...ook niet. Voor een echte hobby mag het wel een keer wat kosten.
    Fijn dat ze iets doet waar ze bij beweegt...veel jongelui zijn zoutloze zitzakken(vind ik)
    Op naar weer een tijdje dansen dus...veel plezier, moeder en dochter!

  2. yep, heb 20jaar aan stijl en ongeveer alle andere vormen van dansen gedaan.

    Ach schoenen van 90 euro vallen echt nog wel mee, tel er nog minimaal 2 jurken van € 500 - 700 bij op + de ladingen spraytan en dan wordt het weer gewoon sport.

    Hier doet zoon aan badminton. Racket a € 130 is vrij normaal, en dan maal 2 of 3 want als je bespanning (€10) knapt tijdens een wedstrijd kun je anders niet verder. Dan nog per toernooi een buis met shuttles a € 25 (gemiddeld 2 toernooien per maand) En dan speelt hij nog niet eens in een hoge klasse buiten de provincie.

  3. Ik weet niet hoe oud jongste dochter is, maar ik vind het behoorlijke vergroeide voeten... (sorry: beroepsdeformatie)
    Ik hoop voor haar dat het niet is "wie mooie dansschoenen aan wil moet pijnlijden"...
    Echte dansschoenen dansen wel echt veel lekkerder dan gewone schoenen en gelukkig zijn ze er ook met een minder hoge hak!

  4. Ze staan mooi, ik zou ze aandoen voor een avondje uit maar om daar nou op te gaan dánsen... dat weet ik niet! :-)

    Nou kun je mij niet rekenen, want ik ben geen danser. Ieder zijn talent (en dansen is niet een van de mijne...) Jullie veel plezier!

    • Ze zijn juist bedoeld om te dansen. Maar mijn dochter moet nu wel met 3 paar sokken over elkaar aan naar school vanwege de blaren!!! Ik geloof dat ik er dus toch maar vanaf zie!

    • Mijn man en ik deden jaren geleden ook goud, maar we waren zoveel vergeten dat we maar gewoon weer bij het begin zijn begonnen. Wel een beetje saai, maar nu gaat het weer goed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder