Onze V en D is nu een Hema outlet

v en d
De eerste verdieping herinnert nog aan de V&D. Maar beneden heerst nu de Hema.

De leegstaande V&D in Doetinchem is nu een outlet van de Hema. Tenminste, een deel van het gebouw is ingericht door de Hema. En het is volgens mij nu al een succes! Want ik zie er veel mensen in en uit lopen. En zelf ben ik er natuurlijk ook al geweest.

Want ik houd van de Hema. En al helemaal als ik er dingen kan kopen voor lage prijzen : )

Bovendien ben ik aangenaam verrast dát er weer een winkel in zit. Omdat Doetinchem niet een grote stad is, vreesde ik dat het pand permanent leeg zou blijven staan.

Hoe is het ondertussen met de voormalige V&D ‘s bij jullie in de buurt?

25 Responses to Onze V en D is nu een Hema outlet

  1. Een Hema outlet is super. Ik snap best dat dat een succes is. In “die van ons” zit tijdelijk een woonoutlet. Dit jaar of volgend jaar wordt het pand gesloopt en wordt er een nieuw pand gebouwd. Ik ben benieuwd welke winkel er dan in komt.

  2. In Alkmaar zit er ook iets kunstachtigs in maar heb daar eigenlijk nog nooit publiek gezien.
    Hoop dat er snel een winkel inkomt. Die in Arnhem vond ik leuk! Een Hema outlet lijkt me ook wel wat!

  3. Bij ons zou ik het van de V en D in de stad niet weten (kom vrijwel nooit in de stad). Maar in een pand hier in de buurt, waar een schoenenreus zat (zelfde lot ondergaan), zit nu een hemarkt (vind het best een leuke woordspeling) oftewel een hema outlet. Ik loop er zo eens in de twee weken even binnen, het assortiment wisselt snel en soms haal ik er echt leuke dingen voor een nog leuker prijsje (van de week nog een telefoonhoesje voor 1 euro). Ook hier zijn er altijd wel klanten binnen. Ik vind het een vooruitgang want ik kwam nooit bij de schoenenreus, maar dit is wel echt een aanvulling voor de buurt naar mijn mening.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.