22 Responses to Sunlight zeep bij de Wibra voor 1,49

  • Ja, Dasty is een heus begrip geworden! Ik heb het zelf een tijd gebruikt voor de oven, maar uiteindelijk viel het me toch tegen hoeveel makkelijker die er schoon van werd. Dus toen de Dasty op was heb ik geen nieuwe gekocht.
   Vlijtig Liesje recently posted…ZusjesMy Profile

 1. Oh dit wist ik niet. Ik ga binnenkort eens kijken of ze bij ons dat ook verkopen. Zou wel handig zijn hoor. Ik koop er meestal dasty, honden speelgoed voor Diezel, dweilen, knutsel spullen en kook spullen. Eigenlijk dus te veel haha. 😀

 2. Ik koop Dasty, wol en ondergoed bij de Wibra. Ze hebben damesondergoed met een vrije brede elastieken band. Tekent niet zo onder kleding en ik verdraag het goed op mijn pds buik.
  Vroeger toen mijn oudste zoon nog klein was, kocht ik voor hem altijd broeken bij de Wibra. Die waren lang en smal. De enige broeken die hem pasten. Hij moet nog steeds lengtemaat kopen, maar het komt nu bij een andere winkel vandaan. Voor jongste zoon kocht ik broeken altijd bij de Hema. Korter en breder. Compleet andere bouw 🙂

  • Wat fijn dat ze daar onderbroeken hebben met een bredere elastieken band. Die heb je inderdaad niet overal. Ik koop mijn ondergoed altijd bij de Hema: 3 voor 3,-.

   Broeken koop ik er ook wel eens voor de jongens.
   Vlijtig Liesje recently posted…ZusjesMy Profile

 3. Yes Dasty

  Ik kocht er eens een mooi groot bot voor de hond en ze kon daar niets mee. Echte dikke botten kraakt ze maar met dit kunstbot wist ze zich geen raad. Liep rondjes door huis en verstopte het zelfs. Pas na 3 weken kwamen er barsten in en kwam het uiteindelijk goed. Ik was dat al lang vergeten en toen ik weer eens was kocht ik er weer een. Hetzelfde verhaal.

 4. Beste mensen ik ben nu ook aangestoken met het groene zeep virus en merk dat ik gefocusd door de winkel ga.
  gespot bij A H 75,ct.

  Heb nog sunlight zeep van de jaren 50 hi,hi. geerft van mijn ouders
  Heb alleen geen klopper meer
  Kijk ik bij A H in blad Plus altijd naar de bijlage en ja hoor ook een berichtje over driehoekzeep en waar je het allemaal voor kunt gebruiken.
  Dat noem je nog eens tieval

 5. Ik rasp de sunlight zeep en maak er wasmiddel van. De recepten daarvoor zijn makkelijk op internet te vinden. Heel leuk was dat ik laatst een babbeltje had met een bejaarde meneer, die zich erover verbaasde dat ik die zeep kocht. Ik vertelde hem ook dat ik er wasmiddel van maakte en zijn ogen begonnen te glimmen en hij zei:”O, wat leuk om te horen dat dat nog steeds gedaan wordt”.

Leave a reply

CommentLuv badge