Sportschoenen voor school

sportschoenen school

Als het gaat om sportschoenen voor school dan ben ik slecht gemotiveerd.

Want als tiener vond ik gym werkelijk een verschrikking. En mijn kinderen zijn er ook niet zo dol op. Uiteraard ken ik het belang van voldoende beweging voor een goede gezondheid. Maar dat is dan weer het voordeel van wonen op het platteland: alles is een takkeneind fietsen. Ook school. Aan hun beweging komen ze wel.

Gymschoenen

Dus als het om de verplichte gymlessen gaat, geef ik daar bij voorkeur zo min mogelijk geld aan uit. In het verleden kocht ik vaak dit type gymschoen:

gymschoen

Deze kost 6,95 bij Van Haren

Maar deze wilde mijn zoon niet meer, omdat ze volgens hem niet lekker zitten. Ik kocht die vaak bij de Schoenenreus. Maar ja, die is ter ziele.

Gymschoenen bij Scapino

Bij de Scapino kocht ik vanmorgen met mijn jongste zoon sportschoenen die je bovenin deze post ziet. Afgeprijsd van 14,95 voor maar 5,-. Ze zien er niet uit vind ik. En ik vroeg nog bezorgd: ‘Weet je het wel zeker?’

Maar mijn jongste zoon, die een verschrikking is om mee te shoppen omdat hij een Pietje Precies is, vond ze helemaal prima.

En wie ben ik dan om moeilijk te doen.

Wat voor type sportschoenen koop jij voor je kind? En koop je voor zowel binnen als buiten gym?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: