Schoolspullen 21,- bij de Hema

schoolspullen

Vanochtend ging ik met mijn jongste dochter naar Winterswijk. Anders dan mijn jongste zoon heeft mijn dochter nog echte schoolboeken.

Dus kochten we onder andere kaftpapier, schriften en een schoolagenda. Alles bij de Hema. Want nu de V&D schoolcampus er niet meer is, komt de afdeling schoolspullen van de Hema nog het meest in de richting van een goede vervanger.

12-jarige zoon kost minder aan schoolspullen

Voor mijn jongste zoon ben ik een stuk voordeliger uit. Een agenda wil hij niet, omdat hij toch alle huiswerk op het magister opzoekt. Kafpapier is ook niet nodig, want zijn schoolboeken zijn digitaal en staan op zijn iPad. Het enige wat ik voor hem hoefde kopen waren een paar schriften. En die kocht ik voor een habbekrats bij de Action.

21,- schoolspullen bij de Hema

Voor mijn dochter was ik deze ochtend 21 euro kwijt aan schoolspullen. De agenda maakt het grootste deel uit van de prijs: 10,-. En dat is nog niet eens zo heel duur voor een schoolagenda. Veel schoolagenda’s kosten namelijk rond de 15,-.

Lees ook: Bezuinigen op schoolspullen op 10 manieren!

Waar koop jij de schoolspullen? En wat geef je er gemiddeld aan uit?

27 Responses to Schoolspullen 21,- bij de Hema

 1. Inderdaad; ook mijn jongste is bij de Hema geslaagd voor de meeste spullen. Het resterende kocht ze bij de Action. Het hoeft echt niet duur te zijn! Handig, digitale schoolboeken. Maar of het zo prettig leest als een boek??

 2. Mijn dochter bijna 16 heeft alles bij de a.ction gekocht. Goedkoopste agenda nog geen Euro, schriften, kaftpapier ect alles zwart……passer podloden ect nog geen tientje kwijt….
  Voor zoonlief moeten we nog gaan shoppen. Die heeft alleen de passer geodriehoek al van de ac.tien. en een multimap van 30 cent van de kringloop

 3. Jongste heeft alleen schriften en muziekpapier gekocht. Agenda en andere toebehoren waren er nog
  Maar ik zie wel iets waar ik prompt hebberig van word: het bruine kaftpapier. Ik heb een rol staan voor het inpakken en versturen van pakjes en de meeste mensen vinden dat eigenlijk erg leuk. Bijvoorbeeld met een touwtje er om heen, ipv een lintje. Dus noot aan zelf: morgen extra rol kopen, voor de voorraad.

 4. Haha, dat bruine kaftpapier viel mij ook meten op. Mijn kinderen hadden enkel dat kaftpapier vroeger…ik had ooit een restant uit een drukkerijwinkel gekregen en dus een levenslange voorraad kaftpapier. Gelukkig waren ze allemaal helemaal wars van mode en meedoen met rages en vonden ze het simpele kaftpapier ook prima.

 5. Ik scharrel mijn spullen overal vandaan. Het meest erge vind ik de impulskoopjes, de dingen die je snel even nodig hebt en dus even bij een boekhandel, drogist of supermarkt koopt. Erg zonde, dan is het beter om naar de action oid te fietsen.

  Bij de hema hebben ze echt leuke spullen! Ik was er een tijdje geleden en ik was verbaasd hoe leuk alles was. 🙂

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.