Mooi kopje van de kringloop!

Ik heb weer een mooi kopje met schotel gevonden bij de kringloop! Het is niet altijd feest, en het was al een tijdje geleden dat ik een kopje tegenkwam dat ik zo mooi vond dat ik het wilde kopen.

Maar deze is perfect!

Niet te groot, maar ook niet te klein. Met precies de goeie bloemetjes : )

kringloop

Wat was jouw laatste kringloopvondst?

35 Responses to Mooi kopje van de kringloop!

  1. Mooi kopje! Mijn laatste aankoop, een heel bijzonder petroleumstel, met vier pitten, maar met een branderkop zoals die ook in een Valor-petroleumkachel zit. Ik kook regelmatig op petroleumstellen. Vind ik leuk en stoofschotels op een petroleumstel vind ik zeker swinters ook erg gezellig.

    Groet,Greet

  2. Mijn man was op zoek naar bierglazen van campina dat was een lokaal gebrouwen bier in de streek ,we hadden er twee maar er brak er een dus naar de kringloop twee weken geleden en maar een gevonden nu gingen we daar deze woensdag eten en dan de webwinkel binnen en geloof het of niet er stonden er nu wel honderd dus onze voorraad is aangevuld voor 12cent per glas.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.