Loedermoeders: van mij hoeft het niet

loedermoederIneens is het populair: jezelf een loedermoeder noemen.

Zoals je een paar jaar geleden de Club van Slechte Huisvrouwen had, zo heb je nu loedermoeders. Waar de leden van de Club van Slechte Huisvrouwen overal heen buitelden om te vertellen hoe slordig ze wel niet waren, zo koketteren loedermoeders met zogenaamde moederlijke nonchalance.

Omgekeerde borstklopperij

Persoonlijk ben ik geen fan van dit soort koketterie. Het hindert mij dat er een soort omgekeerde borstklopperij vanuit gaat.

Hoewel ik de boodschap dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn, wel onderschrijf.

Op Het Moederfront schreef ik een post over het fenomeen van de loedermoeder.

Wat vind jij van het fenomeen ‘loedermoeder’?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: