Reacties

Ik ben weer online : ) — 29 reacties

  1. Hier hetzelfde gevoel van opluchting; ik heb na anderhalve week weer een gewone internetverbinding tot mijn beschikking! Al had ik wel beperkt toegang met de databundel van mijn telefoon voor echt belangrijke zaken. Zonder internet heb je tegenwoordig echt een probleem.

  2. Wij hadden een paar maanden geleden bijna een dag geen internet en dat viel nog niet mee. Zoons maken heel veel gebruik van internet en ik miste het ook. Ik kan makkelijker zonder tv dan zonder internet. Wij hadden trouwens nog wel tv. Handig dat niet alles bij dezelfde provider zit.
    Soms denk ik weleens. Vroeger hadden we geen internet. Ik wilde destijds heel graag informatie en ik keek toen heel vaak op teletekst.

    • Ja, ik vond het echt niet prettig. Het voelt niet goed als mailtjes niet beantwoord kunnen worden, en nu met de komst van het nieuwe schooljaar komen er ook weer kosten aan. Dat is dus niet een goed moment om inkomsten mis te lopen.

  3. Gelukkig dat je weer online bent.
    Als ik thuis werk, kan ik niet zonder internet, dus zeker een 10
    Maar ook als ik niet aan het werk ben, kan/wil ik eigenlijk niet zonder internet.

  4. Raar eigenlijk... Zolang bestaat internet nog helemaal niet... een jaar of 20? Hooguit? Het is zo snel ingeburgerd, sommige dingen MOETEN ook echt via internet tegenwoordig... Ik zou ook echt mezelf enorm gehandicapt voelen zonder internet.... Dus schaal van 1 tot 10.... euhmz een dikke 8 of misschien een 9.

    • Ja, ik vind het ook best schokkend dat in zo'n korte tijd internet zo'n enorme plaats in het leven is gaan innemen. Ik zou eigenlijk ook liever beweren dat ik prima zonder kan...

      Maar dat is dus helaas helemaaaal niet zo.

  5. Maar niks hè, geen internet!
    Hier was de lader van de laptop kapot, dus kon niet meer opladen en de accu was leeg... Gelukkig heeft mijn handige echtgenoot de lader weer gemaakt!

  6. Pff. internet, ik kan eigenlijk niet zonder. Want zonder internet geen blog die ik kan bijhouden. Een weekendje weg lukt me nog wel... maar langer liever niet. Dus ik ga voor een 9. Erg belangrijk.

  7. Onvrijwillig digitaal detoxen, dat is gewoon een drama! Ik doe op vakantie wel eens een dagje zonder, maar dan de volgende ochtend zit ik er gelijk weer achter. Zonder mobieltje kan ik wel vrij gemakkelijk. Zonder kindle is wel weer een ellende. ;)

  8. Ik ben bezig met een studie waar ik ook internet bij nodig hebt. Bijna alles is digitaal, de college's, het huiswerk. Nu ben ik bezig met een thesis en daarbij staat alles op een server: internettoegang is dus erg belangrijk!

    Maar ik wil wel proberen om in mijn vrije tijd wat meer afhankelijker te worden van internet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder