Dopper: review van hun klantenservice

dopper klantenserviceMijn oudste dochter had twee Dopper flessen: een zonnige gele en een witte.

De zonnige gele lekte, en de witte verkleurde.

Ze legde het probleem voor aan de klantenservice van Dopper.

Lees nu mijn review van de Dopper klantenservice!

9 Responses to Dopper: review van hun klantenservice

 1. Wij hebben er ook twee, voor water. Ik heb ook een lekkend onderdeel gehad en dat werd zonder problemen vervangen.
  Het enige minpunt vind ik de dopjes, als de dopper valt op een harde ondergrond, kan de dop breken! Dat gebeurde mijn zoon en een nieuw dopje kost – schrik niet! – 3,30! Incl verzenden 4,95. Dat vind ik erg veel geld …

 2. Mijn Dopper lekt ook. Omdat ik met mijn tas op schoot in de bus zat, zag het uit alsof ik in mijn broek geplast had. Het siliconenringetje in de bovenste dop zat niet helemaal goed. Overigens ben ik van mening dat die dingen een ontwerpfout hebben. Als je zonder na te denken de middelste dop opendraait, krijg je de gehele inhoud over je heen.

 3. Ik vind doppers heel erg fijn, heb er 4!
  Tijdens de vierdaagse veel in mijn hand gehouden, geen dikke vingers! Het zijn fijne slanke flesjes.
  Dop stuk ivm hard vallen al eens ondervonden = pech,
  ook al eens een dop verloren door er niet goed op te draaien .
  Lekkage wel eens gehad, vanwege niet goed de dop erop draaien!
  Doppen los te koop bij een winkel in Baarn.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.