Het Action effect

action coneIedereen kent denk ik wel het Action effect.

Je gaat er in voor 1 boodschap, en komt er uit met een mand vol spulletjes die je in de winkel tegenkwam.

Het is inmiddels alweer 8 jaar geleden dat ik op mijn blog Berichten van Het Moederfront een handig middel introduceerde om jezelf te beschermen tegen het Action effect. Eenvoudig zelf te maken en goedkoop : )

Namelijk de Action cone!

24 Responses to Het Action effect

    • Normaliter vind ik altijd dat je negatief gedrag geen aandacht moet geven. Maar nu moet ik toch even kwijt dat ik het gewoon een hele leuke post vond. En het is dus geen poging om mijn views op te krikken Linda.

  1. Nou dat heb ik helemaal niet bij de action het is echt zo’n troep meestal, ik haal er fietsbellen fietssloten en dat was jet zo’n beetje. Ik kom daar echt niet in de verleiding voor meer.

  2. Ik kan ook wel zo’n Action cone gebruiken! Ik ga er vaak heen voor schoonmaakdoekjes en ik kom meestal met meer dingen thuis. Ik heb vooral een zwak voor leuke knutselfrutsels en decoraties voor in huis.

  3. Grappig, maar gelukkig hier niet nodig. Het meeste heb ik al, hoef ik niet (lees: geen linkerhanden of kinderen) of ik vind de kwaliteit wat minder.

    Maar voor schoolspullen is de action echt tof. 🙂

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.