Tsja, nu moet je de hele dag zo staan

Posted juli 1, 2016 in Huishoudelijke beslommeringen / 17 Comments

Onze kat klimt graag op schouders en ruggen. Mijn jongste dochter maakte de fout om krom te gaan staan, waarop de kat zich heerlijk op haar rug nestelde.

Hij ziet er daar zo comfortabel uit dat de rest van het gezin dat ze maar zo moet blijven staan.

Dat komt er van.

kat

Heeft jullie kat ook zulke grappige plekken en houdingen om te gaan liggen?


17 responses to “Tsja, nu moet je de hele dag zo staan

 1. HAhahaha geniale beesten. Wij hadden vroeger ook een kat die het lekker vond om op je schouders te gaan liggen. En een kat (die een beetje aan dikke kant was) die het fijn vond om zijn dikke lichaam in een broodmandje te wurmen. Nooit broodmandjes op tafel laten staan dus 😉

 2. Jet

  Onze kat niet want die hebben we niet… Maar onze hond is precies zo! Als je even op je hurken zit springt ze zo op je rug. Of in de winter, als de kinderen op de grond liggen voor de kachel, hoppaa! Daar zit ze weer op de rug!

 3. Wat zijn katten en poezen toch leuke beesten! Ik heb twee ontzettend lieve poezen. Af en toe zijn ze ook ondeugend. De jongste zat afgelopen kerst voortdurend in de kerstboom. Gelukkig zaten er kunststof ballen in.

 4. hahaha het blijven leuke beesten. De kat die ik vroeger had thuis die hing altijd in je benen en sprong tegen je rug aan als je meloen aan het snijden was. Dat vond hij zo lekker dat je dan echt niet veilig was tot hij een stukje had weten te bemachtigen.

 5. Noor

  Blijven geweldige beesten…! Een van onze katten had ook de gewoonte om op een gebogen rug te klimmen en zich daar te nestelen. Ze had ook een voorkeur voor de fruitschaal en met name als deze gevuld was😁
  Ze heette Dotje en die naam was ongelooflijk fout gekozen want zij had het ‘kattenkwaad’ zo’n beetje uitgevonden hahahaha

 6. Anoniem

  Wat een prachtbeest! Ik ben dol op rode katten. Deze is heel mooi getekend en ligt er op zijn voordeligst bij zo. Gewoon blijven staand dus inderdaad, je dochter!

 7. Haha, nee mijn vriendin, de kat van de buren doet dat niet. Ik ook niet, dus dat scheelt. Onlangs hadden de buren een logeerhond, toen was mijn vriendin extra aanhankelijk, voor een buitenkant. Ze wilde hier wonen! Nu is de hond foetsie en is mevrouw nog wel lief, maar word ik niet meer haar thuisbasis. Zo heb ik wel de lusten, maar niet de lasten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.