9 Responses to Top 10 meest gelezen posts op Huisvlijt op dit moment!

  1. Wat opvallend dat nummer 1 en 2 beiden over zuiveringszout en baking soda gaan. Ik heb geen van deze posts nog gelezen, misschien omdat ik je blog sinds een paar maanden volg. Als broccoli liefhebber ben ik benieuwd over je artikel over broccoli, dus die klik ik zo even aan.

  2. Zo op het eerste gezicht vind ik blogpost nummer 10 (over de westernlaarzen) wel een beetje een vreemde eend in de bijt. De andere blogposts zijn allemaal duidelijk huishoud-gerelateerde onderwerpen en die laatste dan weer niet. Maar ik moet ‘m eventjes gaan lezen om te kijken of mijn indruk klopt.

  3. Grappig dat de post over westernlaarzen daar ook tussen zit.
    Die eerste twee over zuiveringszout kan ik me voorstellen. Typisch iets wat je op gaat zoeken als je er voor het eerst over gehoord hebt. Mensen zullen hun vraag ook letterlijk aan google stellen ‘wat is het verschil…’

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.