Oh leuk, een pakje!

pakketpostIk houd van pakjes inde brievenbus!

Ze geven me een verwachtingsvol gevoel. Van iets leuks dat er op me wacht!

Ik vind dat gevoel zelfs zo fijn, dat ik pakjes vaak pas dagen later uitpak. Bovenstaand pakje ontving ik op vrijdag. Deze post schreef ik op maandag.

De rest van het gezin vindt dat erg stom.

Vreugdevolle anticipatie

Maar elke keer dat ik het pakje zie, dan voel ik weer die vreugdevolle anticipatie. En die verdwijnt zo gauw ik het pakje open maak. Sterker nog, de inhoud kan enorm tegenvallen. Omdat ik nogal vergeetachtig ben, weet ik bovendien meestal niet meer wat er in zit. Dus daar kan ik dan fijn over speculeren en dromen.

En gaat niet het spreekwoord:

‘Bezit van de zaak, is het eind van het vermaak?’

Dat geldt zeker voor pakjes.

Hoe denk jij over pakjes? Krijg je ze vaak?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: