Poll inhoud damestasje: wat zit er in de jouwe?

pollIn haar boek Damestasjeslezen geeft Yoeke Nagel een lijst van mogelijke voorwerpen in een damestasje. Dat zijn er ruim 80!

Toen ik die lijst zo zag, vroeg ik me af:

‘Wie zou dat in haar tasje hebben?’

Poll: wat zit er in in jouw tasje?

Ik besloot om er een poll van te maken! In onderstaande poll staan alle voorwerpen die Yoeke Nagel noemt. Je kunt (anoniem) aankruisen welke in jouw tas zitten. En je kunt er zoveel aanvinken als je maar wilt. Er is onderaan zelfs ruimte om zelf iets in te vullen, als het niet in de lijst staat.

Ik ben heel benieuwd naar de resultaten van deze poll!

Wat vind je van de voorwerpen in deze lijst? En welke voorwerpen zou jij echt nooit in je tasje doen?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: