Gratis shirts bij de bibliotheek

Wat je tegenwoordig al niet gratis kunt krijgen!

Bij de bibliotheek zag ik deze feloranje t-shirts liggen. Gratis en voor niks.

Persoonlijk hoef ik ze nog niet al gaf je me geld toe, maar wie oranje gezind is heeft er een leuk shirt aan.

bibliotheek

Andere dingen die ik gratis zag  bij de bieb

Heb jij nog tips voor gratis producten?

9 Responses to Gratis shirts bij de bibliotheek

  1. Je ziet tegenwoordig wel eens van die boeken die je gratis kunt nemen of zelf kunt aanvullen. Een tijd geleden bij een spermarkt maar ik zie ze ook wel eens langs de kant van een weg staan in een soort kast. Het heeft een naam maar die ben ik vergeten. Vond het idee wel grappig .Voor gratis dingen denk ik dan toch meteen aan marktplaats.
    Diana recently posted…Meditatie voor beginnersMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.