Flow magazine

flow magazine

Leuk! Vandaag vond ik in de bibliotheek eindelijk weer eens een exemplaar van Flow magazine dat ik nog niet kende.

Flow magazine is een populair tijdschrift in de bieb, en meestal duurt het een jaar voordat een nummer op de planken ligt. Maar bij de Flow is het niet zo’n punt als het een wat ouder nummer is. De inhoud is meestal algemeen geldend.

Flow magazine 2016 maart

Dit nummer van Flow magazine is van maart 2016.

Flow magazine en de Linda zijn mijn favoriete vondsten in de bieb : )

Lees ook mijn post waarin ik Flow magazine vergelijk met Happinez.

Wat zijn jouw 2 lievelingstijdschriften?

9 Responses to Flow magazine

 1. Ik heb ook van die stapels .
  Denk altijd het komt wel.
  Ik doe veel inspiratie op over mode e.a .
  Koop ze bij de Kringloop
  Elsevier,wonen,kassa,happiness,flow.
  Ben meer een doener dan lezer.

  Nicole,wanneer wil je dagje Haarlem?Heb jij ook email van mij?

 2. De Flow vind ik een erg fijn blad, ik heb een abonnement. Ik moet soms alleen echt de tijd nemen om het te lezen. Verder lees ik ook graag Vrij Nederland, maar dat is dan weer heel anders. Of de Quest, ook leuk. 🙂
  Aukje recently posted…NiceMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.