Panty met kousen

‘Tsjongejongejonge, nog te beroerd om even de kniekousen van de panty af te halen voor ze de panty in de was gooide!’ dacht ik venijnig toen ik de was vouwde.

Maar toen ik de zwarte kniekousen er af wilden stropen bleken ze onderdeel van de panty!

Overknee kousen

Mijn zeventienjarige dochter wilde van die ‘overknee’ kousen hebben. Maar omdat die vaak zorgen voor een oncharmant vetrandje, had ze een panty gekocht met ingebouwde kousen.

Werkelijk een briljante vondst! Kijk maar:

panty
Panty met ingebouwde ‘overknee kousen’!

Ze kocht deze kousen op eBay voor maar 1,44 Engelse ponden. Inclusief verzendkosten!

Hoeveel geef jij gemiddeld uit aan een paar panty’s?

32 Responses to Panty met kousen

 1. Ik heel weinig .
  Pas voorraad gevonden ,kousjes en pantiy,s.
  Gebruik mijn oude als snelbinders en je kunt ze gebruiken als elastiek ,zeef
  Ze zijn multifunctioneel.
  Ook wat weggegeven aan oudere dame

 2. Handig gemaakt. Ik ben zelf niet van de knie kousen.
  Ikvind dikkere panty’s oftewel leggings en maillots in de winter altijd fijner. Panty’s koop ik zelden… Bij bepaalde outfits hoort nu eenmaal een panty, staat mooier.

 3. Ik ben van de spijkerbroeken en draag geen panty’s meer. Had altijd ruzie met een zakkend kruis, vreselijk. Ondanks een extra slip over de panty.
  De panty van je dochter is een geweldige uitvinding.
  Ageeth Mooij recently posted…preciousMy Profile

 4. Eerlijk gezegd draag ik zelden tot nooit panty’s. Zelf ervaar ik het als ondingen, heb er altijd ruzie mee. Ben gewoon niet gemaakt voor panty’s, trek ze stuk, ze zakken af, afwijkende kruis, noem maar op. Als ik er al een koop, is het vaak voor een jurk bij een speciale gelegenheid, dus dan geef ik er ongeveer 15 euro aan uit. Dan wil ik toch een beetje kwaliteit en niet dat de ladders er inspringen terwijl je er naar kijkt.
  Bianca Schrijft recently posted…Warcraft: The beginningMy Profile

 5. Ik vind het je dochter heel leuk staan. Zelf draag ik nooit panties of maillots. Als kleuter moest ik vaak maillots dragen en ik werd niet goed van dat gekriebel. Later heb ik panties geprobeerd, maar ik vind ze zweterig en vies. Dus Nicole, zo’n hekel als jij aan broeken hebt. Heb ik aan panties en leggings 🙂

 6. Wauw, wat een vondst! Ik kende ze nog niet.
  Ik koop wel eens kousenvoetjes of pantykousen. Goedkoop bij de Hema of supermarkt.
  Panty’s koop ik niet vaak, maar als ik ze koop dan koop ik dure van kunert bijvoorbeeld. Ik ben met panty’s heel kieskeurig. Precies de goeie dikte, precies de goeie glans en het broekje moet zo weinig mogelijk naden hebben. Ja, waar maakt een mens zich druk om! Nou, om panty’s dus 🙂

 7. maar toch geen overknee kousen nu?? Nee niks voor mij. Of blote voeten en als het koud is panties. Geen leggings, vind ik ook niks en zeker niet met mooi weer.
  Draag ook geen broeken,maar dan maar als het echt moet, panties.
  groet, Wilma

 8. Wat een vondst! Maar wel meer voor jongere meiden. Ik zie mezelf dit niet aandoen. Ben wel een rokken mens dus ik heb ook vaak panty’s aan. Die goedkope dingen vind ik ook niks. Daarom geef ik er iets meer aan uit. Ben een fan van Orublu, die zitten super.

 9. Ik draag altijd panty’s zomers en winter of de gewone kousen met een jarretelgordel die dragen wel comfortabeler het is even wat werk in de ochtend maar je kousen zakken niet af wat bij een panty ken geburen

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.