Reacties

Panty met kousen — 32 reacties

  1. Ik heel weinig .
    Pas voorraad gevonden ,kousjes en pantiy,s.
    Gebruik mijn oude als snelbinders en je kunt ze gebruiken als elastiek ,zeef
    Ze zijn multifunctioneel.
    Ook wat weggegeven aan oudere dame

    • Ik heb alleen een paar stay ups. Die draag ik soms in de winter als het echt niet anders kan. Panty's vind ik een verschrikking.

      Wat een geweldig idee om ze als snelbinders te gebruiken Vita mientje!

  2. Ik betaal zo min mogelijk voor panty's, omdat ik ze nooit lang kan dragen met 3 hondjes in huis. Meestal koop ik ze bij Primark (meteen een hele voorraad) of bij Aliexpress.

    • Ja erg hè! En ik vind het ook zo lastig om de juiste maat te vinden. Te klein is een verschrikking want dan zakt het kruis af. En te groot is ook niks want dan gaan ze lubberen.

  3. Handig gemaakt. Ik ben zelf niet van de knie kousen.
    Ikvind dikkere panty's oftewel leggings en maillots in de winter altijd fijner. Panty's koop ik zelden... Bij bepaalde outfits hoort nu eenmaal een panty, staat mooier.

  4. Ik ben van de spijkerbroeken en draag geen panty's meer. Had altijd ruzie met een zakkend kruis, vreselijk. Ondanks een extra slip over de panty.
    De panty van je dochter is een geweldige uitvinding.

  5. Eerlijk gezegd draag ik zelden tot nooit panty's. Zelf ervaar ik het als ondingen, heb er altijd ruzie mee. Ben gewoon niet gemaakt voor panty's, trek ze stuk, ze zakken af, afwijkende kruis, noem maar op. Als ik er al een koop, is het vaak voor een jurk bij een speciale gelegenheid, dus dan geef ik er ongeveer 15 euro aan uit. Dan wil ik toch een beetje kwaliteit en niet dat de ladders er inspringen terwijl je er naar kijkt.

  6. Ik vind het je dochter heel leuk staan. Zelf draag ik nooit panties of maillots. Als kleuter moest ik vaak maillots dragen en ik werd niet goed van dat gekriebel. Later heb ik panties geprobeerd, maar ik vind ze zweterig en vies. Dus Nicole, zo'n hekel als jij aan broeken hebt. Heb ik aan panties en leggings :-)

    • Het gaat om het 'overknee' effect Mammalien. Dat zijn kniekousen die over je knieën gaan. Bij deze panty is dat effect ingebouwd. Maar je kunt ook gewoon overknee kousen dragen zonder panty hoor : )

    • Eh, ja. IK snap het nu ook. (Denk dat ik morgen maar eens uitgebreid ga winkelen voor mezelf. Moet een beetje hippe moeder blijven toch?Kuch.)

  7. Wauw, wat een vondst! Ik kende ze nog niet.
    Ik koop wel eens kousenvoetjes of pantykousen. Goedkoop bij de Hema of supermarkt.
    Panty's koop ik niet vaak, maar als ik ze koop dan koop ik dure van kunert bijvoorbeeld. Ik ben met panty's heel kieskeurig. Precies de goeie dikte, precies de goeie glans en het broekje moet zo weinig mogelijk naden hebben. Ja, waar maakt een mens zich druk om! Nou, om panty's dus :-)

  8. Hier geven wij eigenlijk nooit geld uit aan panty’s omdat we ze niet nooit dragen. Ellis kan nog wel een in de winter een maillot dragen onder een leuk rokje.

  9. maar toch geen overknee kousen nu?? Nee niks voor mij. Of blote voeten en als het koud is panties. Geen leggings, vind ik ook niks en zeker niet met mooi weer.
    Draag ook geen broeken,maar dan maar als het echt moet, panties.
    groet, Wilma

  10. Ik vind het haar heel gaaf staan! Zelf ben ik er niet van, ben er denk ik ook iets te oud voor ;)

    Voor panty's betaal ik zo min mogelijk, omdat ze bij mij na 1x dragen toch vaak kapot zijn of halen hebben.

  11. Wat een vondst! Maar wel meer voor jongere meiden. Ik zie mezelf dit niet aandoen. Ben wel een rokken mens dus ik heb ook vaak panty's aan. Die goedkope dingen vind ik ook niks. Daarom geef ik er iets meer aan uit. Ben een fan van Orublu, die zitten super.

  12. Ik draag altijd panty's zomers en winter of de gewone kousen met een jarretelgordel die dragen wel comfortabeler het is even wat werk in de ochtend maar je kousen zakken niet af wat bij een panty ken geburen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder